in

Пет срещи и коефициент 11 за мачовете през уикенда

черно тото

Даваме ти коефициент 11,71 с тези пет мача в права колонка, брато. Всяка от срещите има своя риск, но както е казал Ицата Стоичков – “Който играй, пИчели, който не играй, не пИчели”.

Уест Хям – Манчестър Сити

От началото на сезона “чуковете” биха Арсенал, Ливърпул и Манчестър Сити като гости, а у дома треснаха и Челси. Доброто им представяне заслужено ги држи на две точки от Лига Европа, въпреки че загубиха последната си среща – 1:2 от Нюкасъл. Ако Сити иска да става шампион, то трябва задължително да победи Уест Хям. Ако имаш топки и излишни пари, играй го “2”.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.70

Малага – Барселона

През този сезон рядко се отдава възможност такъв коефициент за мач на “каталунците” и именно заради това няма как да го изпуснем.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.45

Ювентус – Рома

Домакините са в серия от 10 поредни победи в Италия и са само на 2 точки от върха. Рома пък са пети в таблицата с 4 ремита в последните 5 срещи. Този сезон си имаме правило, брато – не залагаш за успех Рома и Валенсия.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.65

Фиорентина – Торино

Домакините не са се отказали от Топ 3, а гостите са непостоянни напоследък. Торино имат 1 победа в последните си 7 мача във всички турнири, а от края на август насам на чужд терен взеха три точки само от Аталанта. За последните 20 години Фиорентина има 7 победи, 4 ремита и 1 поражение от този съперник на своя стадион.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.80

Атлетико (Мадрид) – Севиля

Лидерътв Испания приема седмия в класирането. Атлетико са в серия от 4 поредни победи, а Севиля имат три в последните си 5 мача, но са без победа като гост този сезон. Те имат 5 ремита и 4 загуби далеч от дома, а това подсказва, че Атлетико трябва да спечели срещата със Севиля.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.60

Кефи ли те?

“Sun” изби рибата: Тупак Шакур е жив! (СНИМКА)

Няма Джаро, няма Маро! От днес отново на екран са Мълдър и Скъли