in ,

Всеки втори отказва да си купи винетка, защото е на кон

old-spice-did-you-know-600-52261
Странно нещо са анкетите на Brato.bg. Гледаш я – несериозна, а в действителност дава много точни отговори на действителността у нас. Ето, например последната такава показва, че почти всеки втори в България не желае да си купи винетка, защото е на кон. 41% от анкетираните са дали именно този отговор като решение на проблема с поскъпването на въпросните стикери.

Далеч назад остава вторият по проценти възможен отговор, който призовава всички, отговорни за въпросното вдигане на цената, да заложат на месни изделия. 11 % са цъкнали на “да ми ядат месата”, което със сигурност ще се случи, защото 97 лева са много килограми пилешко, телешко и свинско.

Приблизително толкова са счели за необходимо да не дават пари за глупости, визирайки отново лепенките, които слагаме в десния ъгъл на предното стъкло, когато тръгнем за село.

Изненадва ни и друго – едва 8% са заявили в прав клик, че за черните пътища винетки не трябват. Нещо, което чичко полицай не признава и веднага би извадил едно тлъсто актче за непослушния шофьор.

Останалите отговори на нашите читатели са поделени между “катаджиите са ми авери” и “вече си купих карта за ски, че ми излиза по-тънко”. Това е от нас, брато. Сега можем единствено най-учтиво да те помолим да вземеш отношение и в новата ни анкета, която гласи: Откъде четеш най-често Brato.bg? 

Кефи ли те?

Припадаш: Гол японски студент “дрифти” във вана (ВИДЕО)

Не Ди Каприо, а “хомосексуалистът” Еди Редмейн трябва да вземе “Оскар”