in

Даваме ти коефициент 11 с тези 5 мача в права колонка

черно тото

Ако трябва да сме точни, коефициентът от петте мача е 11,46, което си е бомба. Мачовете са сигурни, кълнат се Ивайло Дражев и Коце Маца. Как да не ги играеш?

Стоук Сити – Арсенал

Стоук са ебахти фигурите, брато. Кефим им се много, но трудно можем да дадем точна прогноза за краен изход на двубоя. Стоук са седми в таблицата, а Арсенал първи. Залагай смело на гол/гол.

Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 1.64

Селта – Леванте

Петият в Испания приема последния. Селта имат три поредни загуби в последните си пет срещи, но ще трябва да прекъсват черната серия именно срещу закъсалия тим на Леванте. Последният в Примера дивисион победиха Райо Валекано в миналия кръг, но преди това допуснаха четири поредни загуби, като в тези срещи вкараха само един гол.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.55

Валенсия – Райо Валекано

“Прилепите” са единайсти в класирането и нямат успех в последните си 5 срещи. Скромният им актив от 23 точки ги държи далеч от квотите за Лига Европа, но едва ли Валенсия ще се откажат от тях толкова лесно. Те ще гонят победа срещу предпоследния Райо Валекано, които имат 4 поражения в последните си 5 срещи.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.60

Борнемут – Норич

Мнозина специалисти биха определили двубоя като троен, брато, и няма да грешат. Домакините редуват силни и слаби изяви, но въпреки това са извън зоната на изпадащите, което за тях е най-важното в случая. Един срещу друг се изправят 15-ия срещу 16-ия, което допълнително усложнява ситуацията. Именно затова вярваме, че срещата ще е повече от закучена, а е много вероятно да бъдат спукани и няколко топки. Нашата прогноза е:

Прогноза: Х полувреме
Коефициент: 2.12

Торино – Фрозиноне

Домакините се нуждаят от точки и по-добра форма, тъй като в последните си 5 мача спечелиха едва веднъж. “Биковете” са 14-ти, а сега срещу тях се изправя новака Фрозиноне, тим, който не блести от началото на сезона кой знае с какво, но на няколко пъти успя да поднесе изненади. В своите последни 5 срещи, отборът на Сашо Тонев се представя като Черноморец Бургас – София – катастрофално. Именно затова вярваме, че този път няма да има излишни усложнения и домакините ще вземат 3-те точки.

Прогноза: 1
Коефициент:
1.33 

Кефи ли те?

Братото, което прави най-екстремните подстригвания (СНИМКИ)

Нямаш батерия? Това зарядно работи с вода, дори и от локва