Масата, на която няма да смееш да се качиш дори и на песен на Джена (СНИМКИ)

Масата, на която няма да смееш да се качиш дори и на песен на Джена (СНИМКИ)

lagoon-tables-that-i-create-by-merging-resin-with-cut-travertine-marble-10__880

Има неща, които заслужават своето уважение и трябва да се отнасяш към тях именно с такова. Едно от тях е масата, която са създали от La Table, творение, което заслужава много повече от респект.

Именно такава е била и целта на дизайнерите, които са я изваяли с помощта на най-качествените материали за направата й.

От La Table, които за съжаление не само не са плащали за тази публикация, но дори не са и чували за Brato.bg, признават, че подобни продукти трябва да отговарят като стил на бъдещите си собственици.

За тази цел дизайнерските мебели трябва да имат душа и история, но да не навлизаме в такива подробности сега. Искаме само да допълним, че ако някой ден се сдобием с подобна красота, бихме се отнасяли към нея с уважение и внимание и не бихме си позволили лукса да се качим върху нея, дори и от уредбата да гърми Джена!

(Може би този текст не е бил от най-смислените, но трябва да ни влезеш в положение, защото го пишем недоспали след всички тези празници)

lagoon-tables-that-i-create-by-merging-resin-with-cut-travertine-marble__880

lagoon-tables-that-i-create-by-merging-resin-with-cut-travertine-marble-4__880 lagoon-tables-that-i-create-by-merging-resin-with-cut-travertine-marble-5__880 lagoon-tables-that-i-create-by-merging-resin-with-cut-travertine-marble-6__880 lagoon-tables-that-i-create-by-merging-resin-with-cut-travertine-marble-7__880 lagoon-tables-that-i-create-by-merging-resin-with-cut-travertine-marble-8__880 lagoon-tables-that-i-create-by-merging-resin-with-cut-travertine-marble-9__880