in

Чашата, която те предпазва да не си опариш езика

temperaturesensingleddisplaycup2
В тези празнични дни са много натоварени за чашите, брато. Замислял ли си се изобщо някога за тях? Не, нали! А трябва. Те винаги са до теб – и в трудни и в сладки моменти, винаги са ти под ръка, въпреки да знаят, че ще ги удряш силно в техни братовчеди и познати.

Мислят за теб и в още едно отношение – да не ти изгори езика. Това, разбира се, се случва в случаите, когато пиеш чай с ром или бульон с водка, абе нещо горещо. Пръв помощник в подобна ситуация може да се окаже нова чаша с температурен дисплей, съобщава сайтът Ред Ферит.

Чашата отчита градусите по скалите на Фаренхайт и Целзий, която я прави подходяща за използване в цял свят. Светлинни индикатори уведомяват за температурата на напитката от момента на наливането й до момента, в който разсеяният потребител си спомни, че чаят или кафето му изстиват в очакване на бюрото.

Чашата няма да попречи на потребителя да отпие течността, когато вече е изстинала, но поне може да му спести недоволната физиономия, ако се сети да погледне предварително температурните показатели.
Цената на чашата с температурен дисплей в сайта Амазон е 26 долара, което си е доста пиене, но пък от друга страна в днешно време малко неща те предпазват от болка и страдание.

Кефи ли те?

Фотограф направи перфектната снимка след 6 години опити

В Галиче, при самодивите и вкъщи – къде да празнуваш на Нова година?