in ,

В Галиче, при самодивите и вкъщи – къде да празнуваш на Нова година?

31 декември е много скоро, брато, а идеите ти за това къде да посрещнеш новата година се блъскат в главата ти и нищо не можеш да прихванеш, досущ като Ники Михайлов, беззъба и безкосместа сянка на баща си. Много слаб вратар е малкият, много са слаби и идеите за парти.

Ако не знаеш къде да си на Нова година, имаме няколко предложения за теб.

В Шишенци

 

Ако искаш да изкараш една интересна новогодишна нощ, отивай в Шишенци, брато. Селото на самодивите се намира близо до Видин. Там наистина има самодиви, а местните не отричат, напротив, признават си. Има вариант да полудееш, но важното е да има тръпка. Един съвет – вместо пиратки и заря си вземи Библия, светена вода и разпятие. Ебати Новата година, а? Ама поне не ти трябват много пари и резервация.

Зареди си телефона, вземи си топли дрехи, че го дават студ, и си кажи чао с близките.

У вас

Изгони всички от вкъщи, ако трябва им плати и кувертите, само и само да си сам. Що ти трябва? Ми няма да има глупости, Цецка няма да ти се сърди, че си целувал друга, ще спестиш пари и ще помогнеш на дедо ти да доизпиете поне миналогодишната ракия, която нема свършване. А некой каза ли ти да не зимате толкова грозде?

Препоръчваме да си направиш домашна руска салата и да пиеш ракия. Който не е повръщал домашна руска салата с цял грах, той не е живял истински.

Ако останеш у вас на Нова година, ще видиш и близкото бъдеще. Когато остарееш, сто процента ще празнуваш така. Една тренировка никога не е излишна. В противен случай като дойде онова време след години, ще гледаш като ебан поп, ще ревеш като козел и ще въртиш на децата да им досаждаш.

В Галиче

В царството на Ценко Чоков, вечният кмет с многото яки коли. Пръв приятел му е ромският славей на Северозапада Емо Крокодила, който от известно време се подвизава с нов псевдоним – Емо Лакоста. Има вариант да се върнеш бит, но във Врачанско, ако не те бият, значи не си истински човек.

Как можеш да се включиш в компанията на бате Ценко?

Отиваш към полунощ, когато са се почерпили хората. Така по-трудно ще разберат, че си чужд. Влизаш, пиеш 2 чаши Чивас Регал на екс, ставаш и си тръгваш. Авантата си е чиста печалба. Не бъди лаком гъз.

Не празнувай

Аман от тая мода бе! Що да правиш като всички останали? Немаш пари, немаш и черен дроб, щото от Бъдни вечер насам си щайга. Разбираме те. Отебавай офертите и си лягай рано. Книжка, стихче, чайче и терлици. Погали се, наспи се, понеже през януари има много именни дни, когато пак ще пиеш като смърдел. В случай, че решиш, че все пак искаш да ти е веселко, отвори ни сайтчето и попрочети някое материалче. Имаме над 3000 статии.

Перник

В новогодишното пернишко меню в цената винаги е включен здрав бой, вадене на зъб и настаняване в местната болница. Че е паметно изкарването, брато. Гарантираме ти!

Вземи с тебе бокс, шпрей НАТО и не ходи гладен там, че може да ти се наложи да бегаш цела вечер.

Карлуково

Може пък да си решил да се правиш на добър. Организирай си една по-различна Нова година. Посети хората, покажи топлота. В лудницата може да има настанени 50 човека, но празникът ще да е като посетен от поне 150. Луд купон, казваме ти. Покани и Джорджано, който малко си пада скъпчия, но при своите не може да не направи отстъпка.

В кенефа

Яж, яж и яж пак цял ден на 31 декември. Тялото ти ще те заведе право в кенефа, където няма да можеш да чуеш тъпата реч на президента, няма да видиш отрязалата се Цецка, няма да ти гръмне пиратка в ръката. Ще гърми, разбира се, но под теб. Като те питат после как мина, ще кажеш само: “По вода”.

Кефи ли те?

Чашата, която те предпазва да не си опариш езика

Рапът, който ни липсва (ВИДЕО ПЛЕЙЛИСТА)