in

Играем за Коледен подарък с тези 4 мача от Висшата лига

Прогнозите на Брато.бг: Лудогорец бие и с медицинска топка, Асеновец удря Спартак (Пд)
Много скоро е Коледа, брато. За целта ни трябват подаръци, а за тях – пари. Нямаме нито едно от изброените. В джоба ни се мотаe последна двайсетолевка, омачкана като гърдите на Сашка Васева.

Стискаме я и се чудим къде да я вложим. Решихме, че ще е най-добре да ги заложим на футболни мачове, типично по мъжки. След дълги и обстойни анализи се доверихме на 4 срещи от Висшата лига на Англия.

Манчестър Сити – Суонзи

Гостите са в много сложна ситуация, след като се разделиха с мениджъра Монк. Не онзи от сериала, брато. Ставката за домакините е ниска, но ни изглежда от графата “сигурни”(1.3 коеф). Сити ще се бори да измие срама от загубата от Стоук миналия уикенд, която свали “гражданите” от върха. От своя страна “лебедите” имат 4 загуби в последните си 5 мача, а в тези поражение те не успяха да отбележат и нито един гол.

Прогноза: 1 

Борнемут – Манчестър Юнайтед

Определено най-коварния ни мач във фиша. Много рядко сме виждали коефициент над 2 за Юнайтед срещу новак във Висшата лига. Сега той е 2.3, което ни задължава да го пробваме. “Червените дяволи” почервеняха от срам, след като отпаднаха от Шампионската лига и сега ще се опитат да си го изкарат на скромния тим. От своя страна Борнемут постигна сензационна победа на “Стамфорд Бридж” с 1:0, а преди това записа и две равенства – Евъртън и Суонзи. Нещо ни подсказва, че днес няма да имат ден и ще отстъпят, макар и минимално на далеч по-именития си съперник.

Прогноза: 2 

Кристъл Палас – Саутямтън

Тук прогнозата ни е по-различна – и двата тима ще си вкарат поне по едно попадение. Домакините играят приятен за окото футбол, а последният им мач включваше цели 6 гола. Сега срещу тях се изправя Саутхямтън, друг отбор, който разполага с добри футболисти, но към днешна дата не се намира в особено добра форма.

Прогноза: Гол/гол

Ливърпул – УБА

Ливърпул и Юнайтед в един фиш. Твърде хазартен ход, който сме готови да предприемем в името на най-хубавия подарък за Коледа. “Мърсисайдци” са във възход, въпреки че загубиха от Нюкасъл в последния кръг. Сега на “Анфийлд” идва средняка Уест Бромич, който ще трябва да положи доста усилия, за да се противопостави на тактиката на Юрген Клоп.

Прогноза: 1 

Общ коефициент: 7.67

Beta

Кефи ли те?

Учените: Пийте с приятели, за да не умрете

Цицки и шунди в галерията с най-безумните отражения