in ,

Брутални фокуси и Даниел Радклиф дебнат в “Зрителна измама” 2 (ВИДЕО)

radcliffe-now-you-see-me-casting-and-plot-details-confirmed-for-now-you-see-me-2
Обичаш ли фокусите, брато? Като се замислим, това е единственият случай, когато разрешаваме да ни лъжат. Гледаме как илизионистът ни мами с усмивка на лице, а ние се вълнуваме като малко дете. Сега най-добрите се завръщат с нова доза измами, но и този път ще бъдат замесени милиони долари.

Честно казано, има филми, за които просто е задължитено да има втора част. На мнение сме, че продълженията често са по-слаби от своите първоизточници, но има и изключения. Такъв е случаят със “Зрителна измама”, който гледахме със затаен дъх през 2013 г.

Идното лято ще станем свидетели на нова доза фокуси и измами с Джеси Айзенбърг, Марк Ръфало, Айла Фишър, Майкъл Кейн, Уди Харелсън и Морган Фрийман, но с една подробност – към тях ще се присъедини и Даниел Радклиф.

Първият тийзър вече излезе, а кардите са повече от обещаващи. Нетърпеливи сме да гледаме някоя стойностна лента, защото напоследък ни се случваше да попадаме основно на поредната американска боза, целяща единствено да ни прибере парите. Какво ни очаква в лентата на  Джон М. Чу ще стане ясно на 10-и юни 2016 г.

Кефи ли те?

Излезе трейлърът на “Ловецът: Ледената война”

Автоголът, който не си виждал и в родната “В” група (ВИДЕО)