in ,

Излезе трейлърът на “Ловецът: Ледената война”

Universal представиха първия пълен трейлър на филма “Ловецът: Ледената война”. Лентата е предистория, но и продължение на “Снежанка и ловецът” на Рупърт Сандърс.

Колко точно преплетени са съдбите на Ловецът и кралица Равена? Миналото им започва да се разплита още в първия трейлър на “Ловецът: Ледената война”, който присъединява към фантастичния им свят Емили Блънт в ролята на Ледената кралица и Джесика Частейн като Войнът. Режисьор на новата част от сагата е Кедрик Никола-Троян, а продуцент отново е Джо Рот, който стои зад филми като “Господарка на злото” и “Алиса в Страната на чудесата”.

“Ловецът: Ледената война” идва в кината на 22-и април.

Виж и това, брато:

Епичен финал на “Игрите на глада”, в който Катнис къса синджира, буквално

Епичен финал на "Игрите на глада", в който Катнис къса синджира, буквалноПървата част на “Игрите на глада: Сойка-присмехулка” бе посрещната с голям ентусиазъм от феновете на поредицата, но в крайна сметка се оказа един дълъг анонс на предстоящата втора финална част, брато. Тогава критиците разкостиха лентата на Франсис Лоурънс и се обединиха около мнението, че първата част е изглеждала безкрайна. Тогава всички се питаха, ще имали достатъчно екшън във втората част или и тя ще се окаже разочарование? Отговорът обаче е вече е ясен.

Алиса се завръща в страната на чудесата

Алиса се завръща в страната на чудесата (ВИДЕО)След огромния успех на “АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА” през 2010 г., щурите герои на Луис Карол се завръщат за следващото приключение на Алиса, Лудият шапкар, Белият заек, Чеширският котарак, всезнаещата гъсеница Абсолем, Червената и Бялата кралици и… Времето – получовек, получасовник, брато.

Годините след приключенията си в Страната на чудесата Алиса (Миа Вашиковска) прекарва по море, следвайки примера на баща си. Завръщайки се в Лондон, тя намира магическо огледало и се завръща във фантастичния свят на своите приятели Белият заек (Майкъл Шийн), Абсолем (Алън Рикман), Чеширският котарак (Стивън Фрай) и Лудият шапкар (Джони Деп), който не е на себе си.

“Стив Джобс” на Дани Бойл е филм, който не всеки ще разбере

"Стив Джобс" на Дани Бойл е филм, който не всеки ще разбере

След по-малко от месец е премиерата на “Стив Джобс” – игралният филм на Дани Бойл за съоснователя на Apple. Според кино-критиците продукцията е сериозен играч в предстоящия награден сезон. Според нас обаче, филмът „Стив Джобс“ е филм, който не всеки ще разбере. Все пак филмът е изпъстрен с изключителни моменти, които вдъхновяват.

Кефи ли те?

Братята на кучето Дизел (СНИМКИ)

Брутални фокуси и Даниел Радклиф дебнат в “Зрителна измама” 2 (ВИДЕО)