in ,

Будилникът, който ти бие шамари (ВИДЕО)

Будилникът, който ти бие шамари (ВИДЕО)

Симоне Гиртц е ЕнтЕлегентна Цецка, която май спи от малка на течение или в детските си години е падала лошо на главата си, брато.

Само това може да обясни изобретението, което направи. Става въпрос за будилник, който няма как да не те събуди. Дори може да те нокаутира в просъница.

Гиртц създаде будилник, към който е прикрепена изкуствена рака. Когато часовникът започне да звъни яростно и дрънченето те стресне до инфаркт, шибаната ръка почва да те налага през лицето. Няма начин да се успиш, брато! Омно, нале?

Виж и това, брато:

Леглото, с което няма успиване (ВИДЕО)

maxresdefaultУжас!!! Пак се успахме, брато! Казахме си “само още 5 минутки” и вече втори час не се явяваме в офиса. Нещо трябва да се промени, но какво?

Поровихме се във форумите, както прави загриженото общество през 21-и век, за да установим, че вече има лек срещу това – модерно легло. Въпросният креват е оборудван с какви ли не екстри, за да предотврати въпросното успиване – има сирени, аларма, а и най-ефикасното – катапулт.

Будилник да ти прави кафе? Да бе, да (СНИМКИ)

coffee_alarm_clock_05Перфектната сутрин задължително включва две неща – кафе и свирка! И ако с второто се разминаваме твърде често, то варената напитка е част от ежедневието ни. Най-неприятната част е, когато трябва да се замъкнем до котлона, за да приготвим “допинга”.

Това може да се промени срещу скромната сума от 250 долара, за която работим цял месец и то с един почивен ден.

Фелацио на джаджа за перфектно катинарче

Фелацио на джаджа за перфектно катинарчеХората са тотално изтрещели, брато. Всеки се опитва да измисли нещо, от което да забогатее лесно. Не ни разбирай погрешно, няма лошо в това, но се натъкваме предимно на джаджи, които явно са измислени след злоупотреба с лекарства, вино за преливане и евтини наркотични вещества, взети заедно. Поне не намираме друго обяснение.

Кефи ли те?

Защо служители на Райънеър нарисуваха пенис на летището?

Писмо: Може ли кучето да гарантира за Вас?