in ,

Защо служители на Райънеър нарисуваха пенис на летището?

Ryanair
Интересен казус трябваше да разплете ръководството на авиокомпанията Райънеър, брато. Техни служители нарисуваха нещо, което много наподобява на пенис, в снега. Всичко това се случи на летището в Дъблин, а въпросното творение бе в непосредствена близост до чакалнята, откъдето има идеална видимост.

Всичко това се случи февруари, брато, но до момента превеждахме текста, тъй като беше на английски и едва сега успяхме да го завършим, за което благодарим и на Барека, който ни помогна.

По всяка вероятност служителите на компанията са били изнервени от факта, че трябва да работят на студа, докато пасажерите се качвали с усмивка на борда за екзотична ваканция. “Нашите служители, които подготвят самолета преди излитането, не са особено добри в изкуството. Именно това е и причината те да забравят да нарисуват крила на своя самолет”, се казва в оригиналното обяснение на нискотарифната компания.

Ние от екипа на Брато имаме своя теория и тя е, че в основата на целия скандал е замесен българин, който работи за ирландската компания. Не е невъзможно, нали?

Кефи ли те?

Котките се страхуват от краставици, а не от кучета (ВИДЕО)

Будилникът, който ти бие шамари (ВИДЕО)