in

Писмо: Може ли кучето да гарантира за Вас?

diesel-paris-attacks_0
Прочетохме тъжната история за кучето Дизел, брато, което загина в Париж. Веднага в мислите ни нахлу една кратка и поучителна история за най-добрия приятел на човека. Прочетохме я наскоро, но вярваме, че още дълго време ще остане в съзнанието ни, а защо не и завинаги.

Един мъж написал писмо до малък хотел, намиращ се в едно градче на Средния изток, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал:
Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?

Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало: От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените.Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта за това, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката. Така че вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл.

Виж още, брато:

Военно куче на име Макс вилнее във филмите, които ти предлагаме за уикенда

detail.2d9500f1Макс е несъмнено едно от най-разпространените мъжки имена и принадлежи на много хора по целия свят. “Макс” е и заглавието на един от най-добрите приключенски филми за годината, но този път главният герой не е човешко същество. Всъщност в центъра на сюжета стои специално обучено куче, което военните постоянно използват при възникването на спешни и кризисни ситуации.

Кучето, което не може да хване нищо

Кучето, което не може да хване нищоТова е Фриц. Изключително готино кученце, но много непохватно. Фриц има талант – не може да хване нищо във въздуха, както правят другите четириноги космати приятели на човека.

Пица, пържола, ягода, играчка – нищо от тези работи няма да се задържи в устата на Фриц.

Кефи ли те?

Будилникът, който ти бие шамари (ВИДЕО)

Братята на кучето Дизел (СНИМКИ)