Защо служители на Райънеър нарисуваха пенис на летището?

Защо служители на Райънеър нарисуваха пенис на летището?

Ryanair
Интересен казус трябваше да разплете ръководството на авиокомпанията Райънеър, брато. Техни служители нарисуваха нещо, което много наподобява на пенис, в снега. Всичко това се случи на летището в Дъблин, а въпросното творение бе в непосредствена близост до чакалнята, откъдето има идеална видимост.

Всичко това се случи февруари, брато, но до момента превеждахме текста, тъй като беше на английски и едва сега успяхме да го завършим, за което благодарим и на Барека, който ни помогна.

По всяка вероятност служителите на компанията са били изнервени от факта, че трябва да работят на студа, докато пасажерите се качвали с усмивка на борда за екзотична ваканция. „Нашите служители, които подготвят самолета преди излитането, не са особено добри в изкуството. Именно това е и причината те да забравят да нарисуват крила на своя самолет“, се казва в оригиналното обяснение на нискотарифната компания.

Ние от екипа на Брато имаме своя теория и тя е, че в основата на целия скандал е замесен българин, който работи за ирландската компания. Не е невъзможно, нали?