in

Даваме ти коефициент 10 с тези 5 мача

Миналата седмица познахме и петте мача, брато, и с 10 лв. събрахме за две шишета уиски от по литър. Тази седмица ще заложим по-малко пари, все пак сме пред заплата. Гоним същата печалба с 5 лв. и с коефициент 10.36 от изброените пет мача. Признаваме, че са малко рисковани, но и Партизан рискува с Божинката, пък вкарва.

Даваме ти и два мача бонус, ако някой от тези не ти хареса, да си ги смениш.

п.п. Не играй и седемте мача в права колонка, че лаком гъз…нали знаеш?

Арсенал – Евертън

Арсенал биха Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига в последния си мач, а Евертън ядоха бой от Манчестър Юнайтед във Висшата лига. Не знаем на теб, брато, но на нас това ни стига да се доверим на изперкалия Арсен и неговите момчета.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.44

Стоук – Уотфорд

Понеже сме големи разбирачи, решаваме да сложим и този мач, който играят от дървета на горе. Стоук обаче са симпатяги и са в серия – 3 поредни победи за първенство. Уотфорд са тим, който си има взимане-даване с Елтън Джон. Как да не искаме да паднат, брато?

Прогноза: 1
Коефициент: 2.05

Дармщад – Волфсбург

za

Волфсбург са четвърти в Бундеслигата след 9-ия кръг. Колебливи са, но трябва да се рискува. Дармщад са нещо като мек мъжки полов орган – мъчат всичко живо. Залагаме го “двойка”, защото ни го каза един приятел.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.75

Ювентус – Аталанта

Шампионът на Италия трябва вече да бие. Ако ни издънят, брато, няма да ги играем повече. Честно!

Прогноза: 1
Коефициент: 1.33

Селта – Реал (М)

В Испания се срещат първите два тима в класирането. Селта е в страховита форма и са втори, а от 8 мача нямат загуба в Примера Дивисион. В последните пет само в един не са вкарали гол. Реал ще бере ядове, въпреки че и те са в отлична форма, за разлика от Орлин Старокин и Чибамба от Ботев (Пд). Играем срещата на гол/гол, брато.

Прогноза: г/г
Коефициент: 1.50

Бонус

Твенте – ПСВ
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72

Хайдук – Локомотив (З)
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50

Кефи ли те?

Нашето детство в снимки, брато (УНИКАЛНА КОЛЕКЦИЯ)

This guy can’t stop jumping