in

Слагаш 10 лв. на тия мачове и събираш за две шишета уиски от по литър

Вече е събота, брато, а ние още вчера си пуснахме фишовете за мачовете през уикенда. Този път решихме да сложим повече от 2 лв. на петте мача, които си харесахме. Ако някоя ромска Цецка не ни урочаса, ще спечелим за 2 шишета уиски от по литър. Коефициентът на мачовете, които ти предлагаме да играеш с повечко пари е общо 5,30. Така с 10 кинта ще си с 53 напред.

Манчестър Сити – Борнемут

Вярно е, че Кун Агуеро няма да играе, но и без него многомилионната селекция на Сити ще се справи без проблем срещу петнайстия в таблицата. В последните пет срещи Борнемут има две загуби, две ремита и победа над Съндърланд с 2:0. Това е и единственият мач, в койтоновакът в Англия не е получавал гол. От своя страна Сити са първи в класирането с поредица от три победи и две загуби в последните пет срещи. Можеш да ги пробваш и над 2,5 гола.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.33

Челси – Астън Вила

Въпреки че Челсито боксува като жигула на баир сме сигурни, че ще треснат Астън Вила. Бившият тим на Стенли са много зле след като продадоха Бентеке на Ливърпул и в осемте изиграни мача от началото на сезона в Англия имат 6 загуби, 1 победа и 1 хикс. Челси има да наваксва в класирането, а трупането на точки ще започне именно от мача с Вила.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.33

Уотфорд – Арсенал

Тук положението е малко ту парс, брато. В изиграните 8 мача до сега, до почивката Уотфорд винаги са държали равенр езултат със своите съперници, представят се добре, като могат да се похвалят с 10 спечелени точки, но Арсенал все пак ще ги бият. “Артилеристите” имат серия от 4 победи и 1 загуба в последните 5 мача, като в миналия кръг разпраха шушоните на Манчестър Юнайтед. Именно това ни кара да мислим, че Арсенал ще вземе трите точки при гостуването си на Уотфорд.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.60

Рома – Емполи

Рома са четвърти, Емполи шеснайсти. Като видни разбирачи това ни е достатъчно да вярваме в успеха на “римските вълци”.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.40

Бастия – ПСЖ

Снощи се чухме с Ибрахимович, каза ни да залагаме чанта с пари за “двойка” на техния мач. Понеже ни е приятел, ще го уважим с 10 лв.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.33

Кефи ли те?

Сталоун: България е мястото (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Дрифт с трактора на дедо ти (ВИДЕО)