in

3 мача от ШЛ, с които да изгубиш 2 лева

Продължаваме напред с прогнозите, брато. Нищо не е в състояние да ни бутне преди да вземем първия си милион от Еврофутбол.

Днес сме си избрали 3 мача от предварителния кръг на Шампионска лига, които ще пуснем на 2 лева. На море ще се ходи пак и в края на август, така че ни трябват манги. Не сме пимпове като Ванко Ино и Кондьо, затова с честен труд и хазарт ще си изкараме надницата. Евентуално.

Брюж – Юнайтед – 2

Юнайтед играха отдавна в Шампионска лига, така че сега с всички сили са се запътили натам. Лудият ти чичо Луис ван Гаал разчита на много футболисти, силен е в парите, голем холандски гад. Ще врътне пак някоя нова система. В последния кръг от Англия даде почивка на един от основните си халфове – Ерера. Ашли Йънг също ще иска да ги изяде с парцалите. Отпред Шрек ще оперира най-вероятно, а и планинарят Фелайни не е играл скоро, така че резко двойка.

Леверкузен – Лацио – 1-во Х

Даже се чудим дали и крайният изход няма да е Х. Лацио знае как да се затвори, все пак са италианци. Леверкузен напоследък може да бие само Хановер и Хофенхайм, които не са фактор. Капитанът на Лацио Лукас Билия няма да играе, защото е контузен, ако играеше, направо го засилвахме тоя мач за КИ – Х. Сега сме малко по-предпазливи и ще му го турнем на полувремето. Ще играе обаче оня брадатко Кандрева. Той е завирачка, макар и голям дървар. Не може крилото ти да е 2 метра високо! Тва футбол ли е или волейбол? За Леверкузен има един с турско име, дето ги мори яко. Ако има нарушение около наказателното, сто процента ще има гол. Варди ги на онлайн залозите, ако видиш нарушение и пряк свободен към вратата на Лацио.

Партизан – БАТЕ Борисов – 1

Заради Валери Божинов, който беше разкрит от медиите в Сърбия, че е дебел. Когато има напрежение, Валери се стяга и стъпва здраво, здраво като дебел човек. Дано вкара поне два на БАТЕ Борисов, на 3 също не бихме се разсърдили. Да не пропускаме също, че партизан имат жестока публика, тя ще ги вдигне за една победа. После някой голям отбор да дойде в Сърбия, за да идем да снимаме репортаж за Брато.бг и така – животът ще е още по-прекрасен.

Залагай смело, брато, ама по-малки суми. И никога не се дели от акъла си!

Кефи ли те?

Уникални макро снимки на котешки оченца

Тодор Колев: У нас непоносимостта е пълна