Ако си мислиш, че си имал кофти седмица – те загубиха 182 млрд. долара

Ако си мислиш, че си имал кофти седмица – те загубиха 182 млрд. долара

Untitled
Събуждаш се в неделя сутрин с тежък махмурлук, празен портфейл и спомен за късен скандал с жената. Всичко това е в унисон със случващото се през цялата седмица, а проблемите през последните няколко дни нямат край.

Имаме хапче за успокоение, нали знаеш, че ние българите обичаме все да гледаме чуждата паничка и да се успокояваме, когато и там е на сходно дередже.

През последната седмица 400-те най-богати хора в света са загубили общо 182 милиарда долара в следствие на срива на световните пазари. Това няма нищо общо с акциите на Brato.bg, чийто стойности продължават да се покачват с всяка изминала гениална статия.

В същото време 26-ма бизнесмени от Китай са назад с 18.8 млрд. долара, а най-засегнати са Dalian Wanda Commercial Properties Co. със загуби от 3,5 млрд. долара…смятай в левове, брато!

Спадът на производствената активност в Китай и резкият спад на фондовите пазари, оказаха неблагоприятно влияние върху финансите на най-богатите хора в света, сред които не сме ние. Общото състояние на бизнесмените включени в списъка се оценява на 3,98 трилиона долара.

Ето защо сме на мнение, че да си богат, не е чак толкова гот. Харчи всичко, каквото имаш, не бързай да трупаш пачки и си чети Brato.bg с усмивка. Все пак ти не си загубил 182 млрд. долара, нали?

Е, още ли си мислиш, че си имал кофти седмица?