in

Уникално: Турист заведе таксиметров шофьор на увеселителен парк, за да го развесели

taxi-driver-theme-park-first-time-liam-murphy-1
Все още сме оптимисти, че е останала капка човечност в този напрегнат и забързан свят, брато. Все още съществуват хора с големи сърца, които не мислят единствено и само за себе си, а са готови да дадат и малкото, което притежават, на човек в нужда.

Такъв урок по човещинка ни изнесе ирландският турист Лиъм Мъри. Британецът е бил не в Слънчев бряг, а в ОАЕ и то по работа, но решил да отскочи до Абу Даби, за да посети увеселителния парк Ferrari World. За целта той хванал такси, а по време на пътуването се запознал с шофьора Шакиха. Той му разкрил, че никога преди това не е ходил в подобен парк, което накарало Лиъм да го покани с него, за да се оттърси от работата и да се позабавлява. За целта Мърфи му платил и билетът за входа, който бил на цена от 61 долара.

Всеки път, когато кара пътници на дълго разстояние, той стои в колата цял ден. Реших да му поднеса доза смях. Той се забавляваше много. Купих му и пица. Семейството му е в Индия и той каза, че изпраща пари вкъщи всеки месец. Стана ми жал за него. “, обясни Мърфи.

Ние можем само да се надяваме, че повече такива туристи ще посещават България, а няма да ставаме свидетели единствено на мъртво пияни британци, които чупят всичко, което видят и ни псуват с йоркширски акцент.
taxi-driver-theme-park-first-time-liam-murphy-3

Кефи ли те?

Не моли за помощ в нета, тази двойка стана за смях (СНИМКИ)

“Pizza al passeggio” или вкусното италианско изкушение във фунийка