in , ,

Шейкът с Нутела, който може те прати в кома

TellaBallShake-793x526
Предупреждаваме те, брато, ако си на диета по-добре не чети този материал. Спри да скроуваш веднага, защото съществува вероятност да хванеш диабет само с поглед. Ще ти представим една калорийна бомба, която може да те прати и в кома, а лигите ти със сигурност ще потекат като сълзи на Тити Папазов по време на пресконференция. Става въпрос за шейк, който се продава в Сидни, а ако не се лъжем това беше в Австралия.

Въпросното сладко изкушение е фрашкано с Нутела. Собствениците на кафенето Foodcraft Espresso & Bakery Аки Дайкос и Симон Капатос съвсем случайно напипват формулата на успеха. Един ден те решават да съчетаят двата най-продавани продукта в заведението – понички с шоколад и млечен шейк. Воала!

“Направихме 400 “Тела топки” днес, които бяха изчерпани още 11 часа сутринта. Използвахме около 30 килограма Нутела, истинска лудост. Трябваше да затворим предсрочно, тъй като млякото също свърши”, обясниха собствениците.

Можеш да се опиташ да направиш нещо подобно в домашни условия, но те предупреждаваме, че няма да ти хареса крайния резултат, ако ти се превърне в навик.

1DVV7wt
BnYF4Ig
Nw6wgPc

Кефи ли те?

С шнорхел и плавници в подводния музей в Карибско море (СНИМКИ)

Хазарт, Пачино на виагра и още от филмите, които да гледаш през уикенда