Даваме шише ракия, ако познаеш финала на Шампионска лига

Даваме шише ракия, ако познаеш финала на Шампионска лига

Довечера, брато, във финала на Шампионската лига един срещу друг излизат отборите на Барселона и Ювентус. Очакваме зрелище и много се вълнуваме, почти ни хващат паник атаките, които ни мъчат на червен светофар, докато чакаме.

Даваме ти иначе шише ракия и ти го пращаме за наша сметка, ако си извън София, в случай, че познаеш в коментар под тази статия какъв резултат ще има в този мач и кои ще са евентуалните голмайстори. Става дума за 90-те минути, продълженията не ни вълнуват, брато. Цитираме Валери Божинов и Гонзо – пак казваме – коментар под този материал с резултата от 90-те минути на мача и голмайсторите. Мизата е шише ракия.

Предупреждаваме те да внимаваш с алкохола, защото той не прощава.

Трети път, за да няма неразбрали. Прогнози за мача и за спечелването на ракията приемаме само в сайта като коментар под този текст.

Хвърляй боба, отивай на врачка или врач, после пиши и стискай палци.

Прогнози можеш да слагаш, брато, до първия съдийски сигнал. Не можеш да ни прецакаш, щото си пише в колко часа си писал, а и сме наели 15 човека да следят нещата. Ако има две еднакви прогнози, пусната по-рано е валидна, другата – невалидна.

На шише ракия и ние сме невалидни, така че нема страшно.

Жив и здрав, брато.