ДПС с футболен отбор, Пеевски – титуляр на вратата

ДПС с футболен отбор, Пеевски – титуляр на вратата

Логото на ПП ДПС грее от екипите на футболния гранд Торпедо Борован, брато. Торпедо торпилира в “А” окръжна група, където се играе на кило кръв и метър кожа – най-истинският футбол е там!

Над лявото зърно на всеки футболист са трите букви на Движението за права и свободи, както и върбовите клонки на Цезар, които също са част от логото. ДПС с футболен отбор – това не е лоша идея, имат подготвени кадри и даже вече се досещаме кой къде ще играе.

Нека Делян Пеевски да бъде вратар, тъй като такива хора трябват за вратари. Да не падат по гръб, когато хиляди са срещу тях на #ДАНСwithme и да имат здрава физика на тежкоатлети, за да запълват вратата изцяло. Ха да видим тогава от къде ще влезе топката!

Сещаме се за Лилчо Арсов. Добър вратар беше Лилчо Арсов, но Дидо ще го мине и по кила, и по спортни успехи! По първото отдавна го е минал, здраве да е. Здраве да е, ама не е…

Предлагаме стълб в отбраната на ДПС да бъде Ахмед Доган. Уж си е тръгнал от терена, а все още май е там. Противниците са объркани и не могат да стигнат до него, понеже се оплитат в обръчи от фирми. Това е борбен защитник, който оцелява и в най-екстремните ситуации. Щом не можаха да го гръмнат, сметай.

До него в защитния вал да стане самата Ферхунде, може и бек, щото е пъргава булка. Втура се да дава на стоката, да готви и да чисти, значи може няколко неща едновременно – хем да е в атака, хем в защита. Да прелива добре от пусто в празно и да отразява с нежност и вежда тип чавката на “Мазда” противниковите нападения. За да заприлича на истински мъж, Ферхунде трябва просто да не се поддържа 3 дни. Ще й поникне всичко що е мъжко.

Ние обаче продължаваме с футболния отбор на ДПС и постовете.

Халфовете са мотора на отбора и без добър полузащитник нема да стане, брато. В средата на терена ще застане Лютви Местан. Той заплита с финтове журналистите, когато трябва да каже нещо, така че е идеален техничар.

Резерва за халфовата линия да бъде Али Ръза. Намира място в отбора, понеже е ильоменат, рептил и дете индиго. Само такива могат да докарат финансова стабилност на родните футболни клубове. Слагаме го обаче на скамейката, тъй като здравето му е разклатено и му е лошо.

Накрая да кажем и за нападател. Без добър нападател как да стане? Нападателят на футболния отбор ДПС следва да бъде… Той е… Неговото име е… Новият флагман на ДПС и секретар на Централното оперативно бюро на партията – Мустафа Карадайъ. Той е винаги в атака.

Треньор на отбора ще бъде Хюсеин Хафъзов, защото знае езици.

Това е, брато. Ако и ти имаш предложения за този отбор, драсни ни ги отдолу като коментар!