in ,

Тони Стораро и Джамайката също да направят концерт на “Лудогорец арена”

Трибуна “Моци” на “Лудогорец арена” в Разград приема своите първи посетители с жесток концерт с участието на сръбската музикална легенда Цеца Величкович и българската почти легенда Джена, но не Джеймсън.

Вдъхновени от този нетрадиционен бизнес и шоу похват на Вълка от Разград – Кирил Домусчиев, ние от Брато.бг имаме няколко тематични предложения за музикални концерти, които да зарадват върлите фенове на Лудогорец. Не може само Цеца и Джена, има още подходящи, готови за шоу с много по-нисък хонорар:

Орк. Назмилер

Хитовата музикална банда, любима на много хора с начално образование, ще взриви “Лудогорец арена” с хитовете си “Отворко” и “Капоне”. След наша проверка, брато, установихме, че те са изпълнили първата песен, в която се пее така:

Милионерче не се подигравай ти, давай, давай бръкни по-дълбоко, имаш пари давай, давай, не се съжалявай, ти си паралия, не се подигравай ти…

Наш източник от оркестъра ни разкри, че песента е писана специално за собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Освен това песента “Отворко” излиза 2010 г., в която Лудогорец печели историческа промоция за “А” група. Случайност? Едва ли.

Нещо повече – през 2013 г. оркестър “Назмилер” пускат следващия си хит – “Капоне”. Песента пак е за Домусчиев, която така надъхала президента и отбора, че Лудогорец става за втора поредна година шампион на България, взима Купата и стига на осминафинал в Лига Европа. Няма случайни неща в тоя живот, брато.

Капонеee… Ал Капонeee… Ча… ча… ча… Намахан си! За тебе пречки няма в живота ти… Ти, ти, ти номер едно си, недостижим, неповторим си. Намахан, отракан до козирката.. Ти си, Капоне, хайде, патроне…

Напалм, брато.


Цветино Джукати

Друг изпълнител, който също прави хитове, посветени на играта на Лудогорец. Кючекът “Не моа се запра”, който е българската версия на “Нас не догонят” на ТАТУ, излиза през 2011 г. Тогава разградчани бият наред в “А” група, а трупаните една след друга победи са овековечени именно в песента “Не моа се запра”, чието послание съвсем не е скрито. Цветино се харесва много в Разград, дочуваме от наши хора на място, затова няма пречка да го приемат радушно пред трибуна “Моци”. Ще стане прекрасен концерт, на който стари и млади ще припадат от кеф.

Някои от редакторите на Брато.бг са ставали свидетели как в кафе-бар-дискотеката в Разград “Сохо” футболисти вихрят жестоки танци и наздравици именно на “Не моа се запра”. Това с “Финансовата криза – няма пари”, което се пее от Цветино, е неква тъпа метафора и дребна шегичка. Ясно е, че такова нещо не може да стигне четата на войводата Кирил.

Преслава


Основната атракция няма да е чалгата на Преслава, брато, а хореографията на сър Боби Михайлов. Той ще е гвоздеят на програмата в Разград – никакви балети, никакви танцьори, Боби ще опази кефа на публиката, както се справяше под рамката на вратата. На такъв концерт ще дойдат даже и хора от съседна Турция.

Част от програмата може да е и специален скеч, за който обаче трябва градус. Без градус няма радост.


Джамайката и Тони Стораро

Двамата ще взривят “Лудогорец арена” с новия химн на шампионите, а именно – “Най-добрата фирма”. Излишно е да пишем и тук, че отново става въпрос за песен, която е посветена изцяло на разградския тим и неговия собственик.

Има, има пари… Има и тузари… Има шампиони… Харчат милиони …
Шефът ми е егати пича…
Шефът ми всеки го обича…
Шефът с кеф заплати плаща…
Няма друга фирма като наш’та…

Текст, в който няма нищо излишно. Подчертана е финансовата мощ на Кирил Домусчиев, която се възхвалява с песен – нема по-добро от тва! Почти като едно време, само дето тогава се е пяло за личностните качества на хората, но вече сме меркантилни копелета, туй то. Ето, Тодор Батков и Сашо Томов са добри хора, ама бедни. Никой не пее за тях, освен агитките на отборите им, които искат час по-скоро да се разкарат. Песните са пълни с личностни заплахи и мераци към най-близките на двамата босове. Пред трибуна “Моци” с Джамайката и Тони Стораро ще е друго.

Наргиз

Да, доста непонятно за широката публика, но доста по-евтино от Цеца и Джена. Не разбираме какво пее Наргиз, но сме сигурни, че феновете по трибуните в Разград ще са на крака, когато певицата запее хита си “Бинназ”. Броеници ще се веят, китки ще се кършат, ризи ще се късат. Лудогорец, шампион, бинааааз, бинннаааааааааз, биииииннаазз!

За да бъде богато шоуто, с Наргиз ще има и изненади – томбола, в която освен велосипед “Лудогорец”, за присъстващите ще има и детско креватче “Лудогорец”, проходилка “Лудогорец”, лигавник “Лудогорец” и лека кола с емблемата на българския шампион. Що да не? Може да се дава и хляб “Лудогорец” – рязан. За учениците – безплатно влизане във Френската гимназия в София, плюс ушанка и сюнет – да не им е студено през зимата. Може и други подаръци да има – гел в луксозна тубичка и гребен да се решиш.

ПОСЛЕДВАЙ НИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА!

Кефи ли те?

Читателите на Брато.бг нямат търпение да чуят оргазмите на Алекси Сокачев

Пари, които не струват нищо