in ,

Голът на Солскяер срещу Байерн от 99` и още “нокаути” във футбола (ВИДЕО)

ole-gunnar-solskja_2045616b

В събота вечер един срещу друг се изправят Мани Пакиао и Флойд Мейуедър в боксов мега сблъсък. Арена на битката е Лас Вегас, но цял свят ще стане свидетел на мача на десетилетието, както го определят специалисти.

Отношение по истерията взе дори и сайтът на UEFA, брато. От европейската футболна централа пуснаха подгряващ клип, в който правят съпоставка между бокса и футбола. Във въпросния материал, Мишел Платини ни е подбрал пет драматични попадения, които са със статут на нокаут. Един от тях е паметният гол на златната резерва на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер във финала за Шампионската лига през 1999 г. срещу Байерн на Баслер и Кан. И за да ни покажат, че колелото се върти, сред кадрите са и попадението на Кощиня срещу “червените дяволи” от 2004 г., когато Порто изхвърли английския колос от европейските клубни турнири за радост на Жозе Моуриньо.

 Това, което ни прави впечатление, е, че го няма драматичния гол на Рангел Абушев за Марек срещу Славия от преди няколко седмици, което си е голям гаф на UEFA.

Кефи ли те?

Наш боксьор губи финал в САЩ, защото е българин

Първата снимка в Instagram