in ,

Зак Галифианакис подготвя един от най-големите банкови обири в историята на САЩ (ВИДЕО)

masterminds

Никога не сме крили симпатиите си към актьора Зак Галифианакис. Той е човекът, който знае как да ни разсмее само с един поглед или мимика. Брадатият и леко пълничък комедиант успя да влезе под кожата ни с ролите във филмите “Последният ергенски запой” и “Път с предимство”.

През лятото на 2015 г. очакваме нова доза смях с негово участие, която носи заглавието “Баш обирджии”. В комедията Зак и Оуен Уилсън ще организират един от най-големите банкови обири в историята на САЩ. Няма шега, въпросното престъпление е било извършено през 1997 г., а в последствие ФБР удря на камък в издирването на извършителите и разследването става международно.

В лентата, която се очаква да излезе на 21-и август по кината, Зак ще бъде шофьор на брониран камион, превозващ парите на една от големите банки (нещо като Жоро Инкасото). В цялата история няма как да на бъде замесена и жена, която в случая ще бъде Кристен Уиг, която познаваме от “Шаферки”. Именно тя ще го запознае със Стийв (Оуен Уилсън), който подготвя най-големия удар в живота си.

Интересното е, че и двамата не са блестят с умствени заложби, но дали са им нужни, за да станат милионери и да ударят по реномето на ФБР, ще разберем в топлите летни месеци, които не са много далеч, брато.

Кефи ли те?

Японци измислиха бира, която подмладява

Звезда на НБА има 50 оръжия, 20 змии и е е*ати пичът