in ,

Японци измислиха бира, която подмладява

По-млад, най-млад и Брато.бг. Трябва винаги да си на ниво, сметаме – знаеш.

Нивото се вдига с няколко левела с една нова японска бира. Азиатците измислят какво ли не, само и само да станат чело на нашия сайт. Разбираме ги, славата мори добитъка.

Най-новото от Страната на изгряващото Слънце е бира с колаген. Да, онова, дето не спират да го споменават в рекламите за кремове против бръчки и регенериране на кожата. Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан при животните и е 1/4 от всички белтъци при бозайниците.

Колагенът е здрав и неразтеглив с голяма издръжливост на опън и е главен компонент на хрущялите, сухожилията, и ставните връзки и основен белтъчен компонент на костите и зъбите. Той осигурява здравина и еластичност на кожата и при деградацията му с възрастта се бръчки. Колагенът укрепва кръвоносните съдове и има роля в развитието на тъканите.

СМЯТАЙ ТОГАВА КАКВА БИРА ПИЯТ ТИЯ В ЯПОНИЯ! А ПОСЛЕ НИЕ СЕ ЧУДИМ ЩО ЖИВЕЯТ ПО 100 ГОДИНИ! МИ ЩОТО ПИЯТ БИРА БЕ, БРАТО!

Въпросното пиво се казва Precious, демек прешъс – като май прешъс от Властелина на пръстените. Жулиш тая бира и няма да изглеждаш като Ам Гъл.

Колагенът в Прешъса е 2000 мг, има ниско ниво на малц, а процентите алкохол са 5. Идеално за японци. В момента бирата се предлага само в префектура Хокайдо, но скоро ще плъзне навсякъде. Реално обаче няма преки доказателства, че тая бира наистина ще те прави по-млад, учените не искат да я изследват, щото ще е реклама на марката. Ние обаче вярваме на евтиното и простото. Просто пиеш евтина бира и ставаш по-добър, по-красив и по-млад човек.

Или просто биеш много евтина бира и наистина с всяка следваща бутилка хората около теб започват да ти се харесват повече.

Кефи ли те?

Най-скучният мач, брато

Зак Галифианакис подготвя един от най-големите банкови обири в историята на САЩ (ВИДЕО)