Девизът на всеки трети: Сексът е до време, пиенето – до гроб

Девизът на всеки трети: Сексът е до време, пиенето – до гроб

Анкетите на Брато.бг отразяват широките обществени нагласи и са мерило за настроението и желанията не само на нашите читатели, а и на българина изобщо.

Последното ни питане доказва, че девизът на всеки трети е: Сексът е до време, пиенето – до гроб. Да вярваш в екзистенциалния завършек на човешките активности е лукс, който можеш да си позволиш. А още повече можеш да си позволиш да не пиеш вода, защото тя съдържа микроби. По рецептата на д-р Радева:

 

Мечтая за секс с… беше последната анкета. Ето отговорите:

Сексът е до време, пиенето – до гроб. (33%)

Не е истина колко сме откровени със себе си. Уважаваме хората, които не лъжат.

…с нещо от Азия, за да разбера дали е верно тва, дето се говори за тях. (19%)

Интернационалният секс е най-добрият опит, който можеш да си доставиш. Други раси, друговерци, джуджета, елфи, Сона от Лийг аф Леджендс. Удри, докато може, че после и да искаш, нема да има как.

Секъв секс, много секс, требва поне веднъж у тоо живот да ми се случи. (14%)

Накарай приятелите ти да ти го пожелават за всички празници и ще видиш как ще стане магията!

Мечтая за редовен секс с гаджето. (11%)

И докато мечтаеш за това, имаш пълното право да видиш кво прай съседката, колежката и бившата ти приятелка. Чувствай се свободен, ако не си се клел пред Бога, че ще обичаш само една.

Аз съм момиче и търся за секс редактори на сайтове. (9%)

Признаваме, че и един от нашите редактори гласува за този отговор. Каза, че иска да ни вдига реномето. Не знаем обаче от къде идва този процент. Щастливи сме и почти сълзим, тъй като там някъде навън има жени, които биха искали да играят малко джиджи-биджи, туй-онуй, креватна гимнастика със скромните редактори на някои сайтове. Като се каже „сайт“, веднага се сещаме за Брато.бг, не знаем що. А като се каже „секс“, нещо почва да ни пари на гърдите.

…с черни, щото съм чувал, че са страшни разпоретини. (6%)

Няма нищо по-хубаво от това да осъществиш всичките си извратени фантазии. Ти ще си щастлив човек, защото никога няма да се питаш какво щеше да бъде, ако еди-кво си.

Мечтая за мир, равенство и братство. След това ще има много секс. (6%)

Гласувалите тук имат бъдеще като политици. Сексът после ни е в кърпа вързан.

Падам си по груповите чатове и отборната игра. (1%)

Никой от нашите читатели не обича оргиите. Това доказва, че ни четат предимно нормални хора. Това с цветнокожите си е човещинка!

Не пропускай да гласуваш в новата ни анкета! Тя е посветена на алкохола.