in ,

Трейлър на “Твърде лично със Супер Марио” (ПАРОДИЯ)

Трейлър на "Твърде лично със Супер Марио" (ПАРОДИЯ)

Брато, нали знаеш кой е Супер Марио? Много ясно, че знаеш! Той е Чък Норис, но на героите от компютърните игри. А знаеш ли кой е Лиъм Нийсън? Много ясно, че знаеш. Онзи, дето като го ядосат чупи прешлени и тазове с голи ръце, а понякога обича да измъчва лошите по изключително садистичен начин. Сърдит като Петър Хубчев пред журналисти и безкомпромисен като Благой Георгиев по време на пости, Нийсън се превърна в любимият ни екшън герой с филмите си в последните години.

Тези дни излиза още една лента с негово участие – “Твърде лично 3”. Защо ти казваме всичко това? Защото каналът в YouTube “WTFLOL” публикува трейлър-пародия “Твърде лично със Супер Марио”. Някои моменти са взаимствани от трейлъра на първата част на екшъна с Нийсън. Изгледай го, за да видиш какво се случва, когато ядосат Супер Марио. Героят, който няма пари, но разполага с богат набор от умения, които зашеметяват като круше на Лиъм Нийсън.

Присъедини се към групата във Фейсбук “Последният филм, който гледах” и сподели мнението си, каквото и да е то, за лентата, която последно си гледал. Може ли и по*но? Естествено!

Кефи ли те?

Моци, Косъма, Старокин и други родни играчи, които заслужаваха “Златната топка”

Де Ниро, ДиКаприо и Скорсезе в реклама за $45 млн.