in

Стивън Колбер сменя Дейвид Летърман на 8 септември

Най-добрият водещ в света според нас, брато, чичо ти Стивън Колбер – ще смени официално Дейвид Летърман в Late Show на 8 септември. Тогава ще е първият епизод със Стивън, който е откачен по цялата си шашава глава. Тва може би на пръв поглед не те интересува, но според нас не е лошо да знаеш какви са световните тенденции и какво правят истинските звезди, а не разните там николетки, валерчета и прочие.

Летърман е нещо като американския Слави Трифонов. От 22 години е на екран, уникален шоумен, който не е спирал да казва какви ли не истини през призмата на хумора и сатирата. В момента шоуто на Летърман се излъчва по CBS, но сме сигурни, че ако проговори български език, от Канал 3 веднага ще му направят неустоима оферта.

Иначе информацията от заглавието на този текст ни е директно от Ню Йорк Таймс. Казваме го, за да видиш какви източници четем в опит да те запознаем с нещо интересно и любопитно. Да, тия американци си немат “Шоуто на Слави”, “Комиците” и умопомрачителното “Шоуто на Канал”, но дано един ден се развият чак до там.

Защо казваме, че Стивън Колбер е най-добрият водещ в света? Ами защото е. Малко след него са Зуека и Рачков, а след тях са всички останали. Това е топ аф да топ, брато.

Колбер прави изключителни интервюта, в които има ритъм, динамика, яко изненади, а накрая винаги научаваш нещо ново, докато през цялото време си се усмихвал или превивал от смях. Най-якото му е, че винаги може да каже нещо смешно със супер сериозна физиономия. Ексцентричен и в същото време с класически вид. Нема втори такъв. Освен водещ, той е и актьор, писател, даже бивш кандидат за президент на САЩ.

Преди 10-тина години беше обявен от списание “Тайм” за една от 100-те най-влиятелни личности на годината. В Уикипедия има още некви неща за него, стига толкова, че материалът стана супер дълъг, а не трябваше така.

Кефи ли те?

Перфектното престъпление: Как да откраднеш пица без да те хванат?

Моци, Косъма, Старокин и други родни играчи, които заслужаваха “Златната топка”