in

Когато дивите животни са прекалено близо до нас (СНИМКИ)

Снимките, които ще ти покажем, брато, са истинска животинска класика. Веднъж посетихме Софийския зоопарк и ни сполетя същото. Разказваме ти това, за да не си мислиш, че случките от снимките стават само ако си някъде на сафари. Не е така!

Да се върнем на историята. Разхождаме се в ранната пролет на 2014 г. из зоопарка в София и по едно време се натъкваме на красив паун, който се разхожда на свобода. Решаваме да си направим селфи с него, а след това да кажем на някого от персонала, че пернатото щъка насам-натам.

Паунът преди селфито, брато. Тру стори, честно!

Пускаме селфи-камерата и се ухилваме тъпо, но виждаме, че паунът се приближава към нас на спринт. Само се обръщаме да фиксираме пернатия злобар и запалваме подметките. Явно не обича да се снима, не е фотогеничен, не ебе редовно, загубил е на Еврофутбол или Цар Лъв знае още какво…

Ние натопяваме паунчо пред един от работниците, но той ни отвръща само, че го пускали да си потича, защото бил добричък и хората го обожавали. Тоя ебава ли се бе, брато? Шибаният паун искаше да ни пробие корема с човка, а след това да изтегли червата ни едно по едно докато не умрем безславно. Сигурни сме, че хората от снимките по-долу могат да кажат същото за животните по фотосите.

Кефи ли те?

Тази шофьорка ще те разплаче от смях (ВИДЕО)

Вълнена брада и още 9 безумни продукта, които не знаеш, че съществуват