in

О, щастие! Масаж на носа те прави богат

Упражняването на натиск върху определени части от носа може да промени енергийното ни състояние, психологическата настройка и биополето ни.

Тук идеята не е да бръкнеш дълбоко в носа си и да си направиш топче. Нещата са далеч по-романтични. Точките, които виждаш на снимката, са свързани с централната и периферната нервна система. Масажът се прави по номерацията, посочена на снимката с мекичката кутрето. Натискът продължава не повече от 10 секунди върху всяка точка. След това масажът се повтаря и така в продължение на 10 минути. Правете процедурата час и половина преди сън и то на едно и също място в дома си. pari

№1 Изкачване по кариерната стълбичка. Въздействайки върху тази точка, представете си себе си в нов стол и на нова длъжност, където ще ви плащат повече и ще имате повече възможности за професионално развитие. Отпуснете се след това за 10 секунди.

№2 Наследство. Въобразете си, че от вас са доволни всичките ви роднини, а приятелите ви ви хвалят на свои познати.

№3 Взимане на кредит или връщане на дълг. Мислете си за това колко сте трудолюбив и как заслужавате едно или друго. Бъдете конкретни във въображението си – мисълта засилва процеса на психологическа корекция. Въображаемите образи могат да всеки път нови, но трябва да са убедителни.

№4 Печалба от лотарията. Мислете си какви сте късметлии, спомнете си някакъв девиз, в който не присъства думата “не”.

№5 Парична премия. Убеждавайте се, че сте личност, която заслужава награда за кариерни постижения или заради човешките си качества.

№6 Повишение на заплатата. Представете си, че работите много добре и шефът ви е доволен от работата ви.

№7 Промяна на отношението на другите към вас. На тази точка натискът трябва да е по-силен. Представете си, че от вас струят златни лъчи и ви правят дружелюбен и интересен човек.

Информацията е на moetospisanie.com. Ние се срамуваме да пробваме, така че ако ти станеш богат по този начин, сподели ни, за да не изпуснем!

Кефи ли те?

Аспержите не са проститутки, яж ги срещу махмурлук

Сър Алекс Фъргюсън изнесе лекция в Харвард