in

Едно по-различно и забавно изкуство

cartonn

Ще ти представим един господин, който идва от Франция, брато. Живее в Амстердам, но не знаем дали е опитал от всички сладости на холандския град. Гледа на света по различен начин, а за това говорят и творбите му. Той е намерил весел начин да радва своите фенове в Instagram.

Признава, че е решил да се занимава с това, защото много от хората не забелязват възможността да се забавляват, докато вървят на път за работа. Допълва, че с малко фантазия постига въпросните анимационни илюстрации, с които ни спечели и нас. Да, и ние си мислим, че ако правеше това в България, щяха да го бият поне два пъти седмично, щото не може некъв тука да рисува, а мизерията да е навсякъде. Как ше рисуваш ти в тая мизерия бе, а няма да мизеруваш с нас?

Можеш да го последваш в Instagram като напишеш в търсачката “Troqman”. Ние ще ти представим част от неговите творби и ще ти дадем един съвет: опитай се да виждаш нещата винаги под друг ъгъл. В повечето случаи е забавно. Рискуваме и нас да набият заради този акъл, но сме готови на всичко заради теб, брато.

Cartoon-Bombing82__605

Cartoon-Bombing81__605

Cartoon-Bombing80__605

Cartoon-Bombing78__605

Cartoon-Bombing73__605

Cartoon-Bombing71__605

Cartoon-Bombing69__605

Cartoon-Bombing68__605

Cartoon-Bombing53__605

Cartoon-Bombing56__605

Кефи ли те?

Жак Сая – 50-годишният бездомник с тяло на културист (ВИДЕО)

Бате Арни пляска дупета на карнавала в Рио на младини (ВИДЕО)