in ,

Жак Сая – 50-годишният бездомник с тяло на културист (ВИДЕО)

jacques-50-ans-sdf-et-bodybuilder

Жак Сая е 50-годишен французин, който има тяло на древногръцки бог. Нещо повече – той е бездомен, но въпреки това доказва, че и без фитнес зала можеш да си във форма. Ние на 50 се виждаме с бирено коремче, рошава коса и цайси.

“Културизмът е свят, който ми харесва. Много по-добре е да тичаш и да правиш каквото искаш, вместо да стоиш като амфора. Особено, когато си на 50”, признава французинът.

Той залага на основни упражнения като набирания, лицеви опори, коремни преси. Признава, че взима и хранителни добавки като протеин, казеин и витамини. Не яде само боб като като нас.

Здравенякът обяснява и как се готви за състезанието “Le Grand Prix Des Pyrenees”. Признава, че яде зеленчуци 5-6 дни в седмицата и намалява драстично приема на вода. Сая допълва, че фитнесът не е единственото нещо, което го вълнува. Той има син и двама внуци, за които също се грижи.

“Имам внуци. Не искам да ме мислят за задник. Искам да се гордеят с мен, това е всичко, което искам. Имам и син, когото обичам”, допълва той.

Кефи ли те?

Най-изтрещелите животни на планетата за 2014 г.

Едно по-различно и забавно изкуство