Бойци от UFC преди и след мач (СНИМКИ 18+)

Бойци от UFC преди и след мач (СНИМКИ 18+)

UFC3_Hero_vf1

Ultimate Fighting Championship e мястото, където и д-р Енчев не може да помогне с познанията си в медицината. На ринга се изправят най-добрите бойци в 9 различни категории. Всъшност трябва да ти признаем, че става въпрос за ММА боеве, но от най-висок клас. Състезанията се провеждат по цял свят, така че ако имаш смелост и желание, може и да успееш да се пуснеш в клетката, животно такова.

Преди да се надъхаш, би било редно да ти покажем как изглеждат евентуалните ти бъдещи колеги преди и след двубой. Гледката е по-страшна и от жена ти без грим, така че ако имаш слабо сърце, по-добре бий хикса и влез във Фейсбук страницата на Брато, за да четеш яки вицове и да гледаш яки снимки.

Искаме само да добавим няколко думи за хората, които след малко ще видиш по-надолу: пичове, ако случайно не ви хареса тази наша статия и снимките ви на нашия сайт, нямаме нищо против да я свалим. Пак казваме, не е нещо, за което да се караме излишно. Можем да се разберем без излишни кавги.

before_and_after_01 before_and_after_02 before_and_after_03 before_and_after_04 before_and_after_05 before_and_after_06 before_and_after_07 before_and_after_08 before_and_after_09 before_and_after_11 before_and_after_13 before_and_after_15