in ,

Хитър Петър прави блек фрайдей

Разочаровани сме, брато. Блек фрайдей се оказа поредният браун смелти шит в прекрасната ни родина. Черен петък, Черен Петър, Хитър Петър. Стискаш сирене, от което капе вода, а после викаш, че това е камък.

Не ни разбирай погрешно. Да си Хитър Петър не е толкова лошо, понеже истинският гледа да има за сиромасите и винаги прецаква първия депесар по нашите земи Настрадин Ходжа. Модерният обаче е друга бира. Той е меркантилен, алчен за пари. Яде само специалитети, има вратовръзка и пъпки недоебки, щото много бачка, има поне 2 развода зад гърба си, високо кръвно и не сере редовно. Седи там някъде на стол за поне 500 лева и мисли маркетингови стратегии как да те преебе, а ти се връзваш, понеже част от националния характер на българина е да вярва, че авантата си е чиста печалба. Аванта няма. Има само пъпки недоебки, лице на шупли и мозък, изтичащ през бузите. Лошият винаги е грозен.

Сезонът на разпродажбите в България просто не се случва. Разбери го веднъж завинаги и никога повече не се връзвай на долни номерца. Ти пич ли си или шматарок?

Сезонът на разпродажбите е маркетингов трик, балон, илюзия, лъжа, пиар кампания, заради която теглиш пари от банка и си купуваш различни безполезни предмети. Даваш чужди пари на хора, които не те кефят, за неща, които не ти трябват.

Единственото нещо, което успя да направи българският вариант на блек фрайдей, е да свърже супер модерния израз адвертайзмънт обджектив с познатия ни от 100 години алъш-вериш. Нищо ново. И май винаги е така. Маркетинговите директори и техните шефове си мислят, че са хванали Бога за шлифера, понеже техните чуждестранни директори и началници са им изсипали една купчина с пари за този специален ден. Специален за тях и търговските марки, но не и за теб, брато. Ти си нещастникът, който прави блек фрайдей точно такъв и от теб зависи дали ще го има следващия път.

Ти решаваш.

Противно на нашите очаквания обаче се оказа, че справедливост съществува:

Сайтът offnews.bg публикува тази новина.

Ако не ни вярваш, че с разпродажбите имаше шменти-капели, виж това:

Виж и мнението на хората:

И още:

От Туитър също се включиха:

Терминът “черен петък” си е традиционно български и произлиза от предизборното пазаруване в ромските махали преди съботата за размисъл.

В Египет поради липсата на “Черен петък” днес ще се проведе ”Ден на гнева”…

Викам на тая в баничарницата: – За кво е такава изгоряла тая баничка?, а тя: – Щото днес имаме черен петък!

Само за негрите черен петък е като всеки петък.

Ех, това ще е истински черен петък.

Добре, че емаг направиха разпродажба, за да науча 3 нови марки на мобилни телефони, които не ме интересуват Serioux, UTOK и Allview. Мерси

От какво сме зависими ли? От нещата, които никога няма да видите на разпродажба.

По света също е страшно, брато. Пари, предмети, лайна. Човекът се е заринал с непотребни вещи. Свят на вещи, а не свят на хора. Свят на плазмени телевизори, а не свят с любов. Имаме смартофни, а нямаме приятели. Имаме скъпи парфюми, а душата ни мирише. Имаме големи коли и малки пишки. Светът е по-абсурден от всякога.

И все пак има нещо много хубаво. Това, че имаме нужда единствено от свеж въздух, вода и добри приятели. Никакъв въздух и никакви приятели няма в следващото видео:

Ако това е Американската мечта, дръжте си я. Ние от малка и невзрачна България ви казваме така: Гъз знае и с 2, и с 200.

Накрая завършваме с усмивка с уж най-добрите сделки в Амазон. Извод няма да слагаме, свободен си да си го направиш сам.

ХАРЕСАЙ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Предлагаме ти да участваш в последната ни инициатива и да ти подарим 2 книги:

Какво искаш от депутатите?
Най-добрите предложения пращаме в парламента

Кефи ли те?

Черпим те с порция реднеци, брато

Залагаме 2 лв., че Божинката ще изведе Тернана до реми срещу Катаня