in ,

Какво искаш от депутатите? Най-добрите предложения пращаме в парламента

Брато.бг стартира поредната смислена обществена инициатива. За какво ни е сайт, ако не се опитваме да променяме реалността?! За какво ни е сайт, ако не се стремим да правим света по-добър?!

Вярваме в това. А ти можеш да бъдеш сигурен, че освен да те разсмеем, развеселим и информираме, ние можем да бъдем и полезни.

Водени от будното си гражданско чувство и свободата да създаваме и да се изразяваме в тази прекрасна демократична страна, наречена Република България, ние от Брато.бг стартираме инициативата “Аз искам, аз предлагам”.

“Аз искам, аз предлагам” събира твоите желания, искания, мнения и предложения до новото правителство под този текст във формата на коментар.  

От какво имаш нужда?

Какво очакваш и искаш от новото 43-то Народно събрание?

Сподели ни твоите искания, очаквания, нужди и предложения като коментар под този материал без значение какви са те – искаш да падне ДДС върху книгите, искаш България на три морета, безплатна здравна помощ, искаш премиерът да има дълга коса и да играе вече вратар на мачовете, искаш националите да се класират на поне едно световно, Фики Стораро по MTV, българин да кацне на Луната, без корупция, без лъжи и демагогия, легализация, дехидратация, инхалация?!

Ние ще съберем най-важното и най-интересното, ще го подредим, принтираме и входираме в деловодството на парламента. Ще се погрижим депутатите да получат това, което ти ще ни напишеш. Дори възнамеряваме да изпратим исканията и предложенията лично на министър-председателя. Смятаме, че е важно правителството да знае какво мислят читателите на Брато.бг и какво, а и българите като цяло.

Човекът, чийто коментар събере най-много харесвания, ще бъде награден с две прекрасни книги от нашия екип. Наградата пращаме по куриер за наша сметка.

ХАРЕСАЙ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

 

Не за пръв път правим подобни инициативи, брато:

Отправи празнично пожелание до българските политици и спечели с Brato.bg

Напсувай ни и спечели мента, мастика или шоколадови бонбони (+18)

Кефи ли те?

Нема пукане: Гуми за автомобил без въздух

Защо Кобрата отказа да целуне Андреа на летището? (ВИДЕО)