in ,

Човекът с 6-те пръста

Още в началото те лъжем, брато. Човекът има 12 пръста, къде си виждал някой с 6?

Добре де, и с 12 не си виждал, че и със 7, освен Джим Кери в един филм, но ние ще ти покажем…

Ще го наречем условно чичи. Когато чичи иска да покаже среден пръст, той показва цели 2. И много често не го разбират. Това според нас е единственото гадно нещо в тази природна аномалия. Позитивите са много – доволната му жена (макар че с език винаги е по-добре), по-здравият му захват, по-бързото писане на клавиатурата. Сигурно чичи е и най-големият маестро на пиано, няма акорд и гама, които да му бягат!

С такъв човек не искаш да играеш на ФИФА15 с джойстик. Ще те сцепи.

Сещаме се и за един индиец на име Виджай Сингх. Не само името му е изродско. Човекът преди време се оплака, че не може да си намери работа, щото има 12 пръста като нашия чичи. На клавиатурата удрял 100 думи в минута, а ти и ние правим по 60-80. Виджай кандидатствал на 50 места в Индия, но никой не го взел на работа. Оказало се, че всички началници си търсели красиви секретарки, а не мъже с 12 пръста.

Защо те занимаваме с всичко това? Нямаме никаква представа, брато.

За да си все пак малко обогатен, ще ти кажем, че това се нарича полидактилията. Демек вродена физическа аномалия при хората, при която имат по-голям от нормалния брой пръсти на крайниците. Можеш да блеснеш при решаването на някоя кръстословица. Или ако сваляш докторица. Ударението е на и-то. 

Кефи ли те?

Лудогорец бие и с медицинска топка, Торес дава предимство на Интер

Да рискуваш живота си за 30 секунди видео