in ,

Нема пукане: Гуми за автомобил без въздух

Зимни, летни, с як грайфер, на 2 атмосфери – няма никакво значение, брато. Намерихме най-точните гуми за българските пътища. Това са гумите за кола без въздух. Не ти требва крик, щото нема пукане!

Гумите са на Мишлен. Тайната са спиците, които обират напрежението от неравностите по пътя, имитирайки ролята на въздуха. Те компенсират напрежението, но ако си много напрегнат от работа и стрес, то това напрежение не могат да компенсират! Ще ти се наложи да се оправяш сам!

Виж сега, ако знаем как точно става и каква е технологията, гумите нема да са на Мишлен, а на Брато.бг, така че не разпитвай много. Ние правим сайт, не сме вулканизатори. Механиците обаче са навътре в материята и казват, че могат да регулират твърдостта на тия еластични спици, защото по автомивките най-голямата мъдрост и крилата фраза е: “Секви гуми за секви хора и секви коли.” Т.е. има избор. На 2 или 5 атмосфери – разликата е огромна, знаеш.

От едно гълъбче дочухме, че в следващите години такива гуми ще има масово. Ще можеш да си откраднеш или просто да си купиш крадени. Шегуваме се, ние сме за легалните работи. Вулканизаторите на Горубляне от сега си скубят косите.

2155-520x389

Приготвили сме ти още няколко клипчета с гуми без въздух, но преди това погледни този материал:

На това АТВ не можеш да му спукаш гумите

ХАРЕСАЙ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Кефи ли те?

Как да гледаш Крисия на Евровизия и как да я подкрепиш?

Какво искаш от депутатите? Най-добрите предложения пращаме в парламента