in ,

Как да гледаш Крисия на Евровизия и как да я подкрепиш?

Отговорът на въпросите в заглавието е много кратък: сложно е!

Такова е, ако искаш чети надолу, ако не искаш, недей. Важното е, че е безплатно! Некои списания ти взимат 5 до 10 лева за много по-сложни неща и после ти е жал да ги метнеш в парното… А други списания, дето са онлайн, изобщо пък не са си направили и труда да ти обяснят как да гледаш Крисия и как да я подкрепиш. Брато.бг цепи мрака, знаеш. Брато.бг сме различни.

Ще бъде детска планета, брато. Какво по-хубаво от игри, забавление и свят без злоба и предразсъдъци?

Дай гласа си за Крисия и България на Евровизия!

Брато.бг вярва, че в подобни каузи трябва да се обединяваме, за да покажем не само, че нашето момиче е най-добро, а и да покажем, че наистина можем да бъдем единни.

Лошата новина е, че БНТ няма да предават Евровизия, а ние пак се чудим защо Телевизията Майка взима по над 100 млн. лв. на година + реклами + некви други екстри…

За да гласуваш онлайн, трябва да гледаш шоуто на junioreurovision.tv

За целта ще трябва да инсталираш една шано приставка на име Octoshape.

Искаш да гледаш Евровизия? Това става чрез официалното Интернет излъчване на EBU през сайта junioreurovision.tv – връзка към излъчването на детската Евровизия 2014.

За да гледаш видео от тази страница, трябва да имаш инсталирани възможно най-нова версия на Flash Player и приставката за гледане на HD поточно видео Octoshape. Инсталацията става много бързо в следните стъпки.

1. Първо провери дали нямаш вече инсталирана приставката на Octoshape. Посети този линк и ако виждаш това, то ти си напълно готов да гледаш шоуто:

(пълен размер)

2. Ако показва нещо различно от това на картинката по-горе, то се нуждаеш от допълнителната приставка. И ние сме напът да се откажем, но помни, че това е национална кауза, както всичко от Разград.

(вижте в пълен размер)

Натисни Continue и ще изтеглиш приставката от файла “ОctoSetup.exe”. Алтернативно Octoshape Infinite HD за Windows можеш да изтеглиш тук. Гарантираме, че изпълнимият файл не е носител на злонамерен софтуер и е напълно безопасно да бъде инсталиран.

3. Отвори вече изтегления файл и от появилия се диалогов предупредителен прозорец, натисни “RUN” (Изпълни).

4. След това се появява прозорец със споразумения за ползване. Натискаш “Accept” (Приеми).

5. Програмата ще се инсталира автоматично и накрая ще се появи прозорец със съобщение “Your computer is now Octoshape enabled”. Натискаш “OK”, с което приключва инсталацията.

6. Отиваш на линка с шоуто от 2013, вече би трябвало да можете вече да гледате.

Ето как да подкрепиш Крисия:

ПРЕДВАРИТЕЛНАТА АНКЕТА!!!

Как да гласуваш за Крисия?

1. Отваряш този линк – цъкни тука, нема страшно
2. Под видеата е тази анкета, върху която трябва да сложиш отметка за България и Крисия 

3. Отдолу има Vote. Натискаш и него с мишката, не през екрана, и си готов. 

ИСТИНСКОТО ГЛАСУВАНЕ!!!

Истинското гласуване е на 15 ноември.

Важно е да се отбележи, че от територията на България не може да се гласува за българската песен. Затова ако се намираш в чужбина можеш да подкрепиш Крисия ако:

1. Намираш се в една от участващите страни

Ако се намираш в Армения, Беларус, Грузия, Италия, Кипър, Малта, Черна гора, Русия, Словения, Сърбия, Украйна, Холандия, Хърватия и Швеция трябва да гледаш местната телевизия, която излъчва конкурса и да гласуваш на изписаните на екрана телефони след края на последната конкурсна песен.

Пълен списък на излъчващите телевизии можете да намериш тук.

2. Намираш се в чужбина, но извън участващите страни

Ако се намираш в чужбина, но извън някоя от участващите държави, ще можеш да гледаш конкурса на официалния сайт на Детската Евровизия. Връзката към прякото предаване се намира тук.

Гласуването ще става чрез изписаните на екрана инструкции за гласуване онлайн. Гласуването започва след края на последната конкурсна песен и за да се зачете твоя глас, ще трябва да попълниш валиден e-mail. Цялата процедура онлайн отнема приблизително 3 минути за всеки глас. Екранът, към който ще бъдеш препратен по време на шоуто ще изглежда приблизително така.

Важно е да се отбележи, че победителят от гласуването на неучастващите страни няма да се добави към общия резултат, а ще излъчи собствен победител, който ще получи специална награда.

Научете повече подробности за гласуването на Детската Евровизия.

ХАРЕСАЙ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Харесай и страницата на Крисия

 

Виж, брато, знаем, че е твърде сложно, объркано и само за докторанти, но това е положението! Ако един се оправи с тия схеми и даде глас за нашето момиче, то ние ще се чувстваме полезни.

Кефи ли те?

Оставам българин до гроб и още цитати от Кубрат Пулев

Нема пукане: Гуми за автомобил без въздух