Фокус-Мокус с билетите на Лудогорец за мача с Реал Мадрид

Фокус-Мокус с билетите на Лудогорец за мача с Реал Мадрид

Дъждец пърпори над София. Часът наближава 11 преди обяд. Мъжки глас разцепва звука от барабанежа на капките по чадърите: „Ще влезнем и ще ви ебем, дайте билетите“! Следва ново пожелание някъде зад нас: „Да не си видите децата, ако лъжете, боклуци мръсни“. Ситуацията пред касите на „Васил Левски“ в този петъчен ден е „Смеем се, а плаче ми се“, както пее Миле Китич.

Час след като бяха пуснати в продажба единичните билети за мача на Лудогорец с Реал Мадрид, те вече са свършили. Близо 5000 билета за секторите „Б“ и „В“ са се изпарили незнайно как. Опашката продължава да се вие като лайно след пиянска вечер чак до Министерството на спорта. „Крият ги, крият ги. Дайте ги, че влизаме и ги взимаме без пари“, заплашва мъж със служебен гащеризон. Разбираме, че е излъгал нещо за здравословното си състояние, за да не отиде на работа днес, а да чака за билети. Такива обаче няма. Има само за Сектор „А“ на скромната цена от 250 лв. парчето. Ако щеш, брато!

Странното обаче е, че от Лудогорец бяха категорични, че билетите за сектор „А“ са свършили по време на пакетната продажба за трите срещи. Как така хем са свършили, хем се продават? И как така 5000 билета за „Б“ и „Г“ сектор свършват за по-малко от час? Вътрешноведомствените медии на българския шампион, които ни приканват всекидневно да посетим мача на Лудогорец, което едва ли ще е така за мачовете на националния ни отбор в европейските квалификации, написаха, че всъщност се продават билети за ВИП ложа 1, която струва 350 лв. Това не е така, защото на касите пише друго.

„Обувките сиромаси да ви останат, дайте билетите“, викат хората, но няма кой да ги чуе. Кирил Домусчиев някъде брои пари и се радва на фокусите, които е направил.

Към 11:30 ч. опашката от близо 200 човека тегли по една майна и лека-полека се разотива. Човекът със служебния гащеризон няма да види Роналдо, което със сигурност е била една от малкото му мечти, които е могло да станат реалност.

Искаме да питаме директно: защо никой не излезе да каже на тия хора, които чакаха напразно, къде отидоха 5000 билета за едно ебане време? Питаме, защото и ние няма да видим Роналдо. Кой направи този фокус? Хората? Едва ли… Трябва да си алчен гъз и без капка мозък за това как се прави организация, за да се ебаваш така. Но мъжко дупе се ебе един път, както казва народът. Така че следващият път не само ние, не само оня с гащеризона, но и много други изобщо няма да се опитват да си вземат билети. Вкъщи си е най-добре.