in

Манчестър Юнайтед дава Кагава за Арда Туран?

Такива слухове се появиха в Англия, брато. Написали са ги колегите от Мирър.

Арда Туран е футболист на Атлетико Мадрид в момента, като е един от най-добрите в халфовата линия там. Луд човек, който е готов да си остави дробовете на терена. Шинджи Кагава също е креативен, но е време малко свежа кръв да влезе в Юнайтед.

“Няма никакъв проблем в това да кажа лице в лице на даден играч да си тръгне, ако няма място за него в отбора”, категоричен е Ван Гаал. Уважаваме го, защото не го слуша главата и е директен до гадория, пък и има червени бузи, които ни напомнят на сър Алекс Фъргюсън.

62-годишният Ван Гаал вече обяви, че Нани, Кагава, Фелайни и Чичарито не му трябват. Предлагаме да ги вземат в Левски, там има остра нужда от можещи.

По-сериозни промени в състава на Юнайтед ще има след турнето в САЩ и днешния финал на тамошния приятелски турнир с Ливърпул.

Междувременно се появиха и сериозни информации, че играчът на ПСВ Мемфис Дептай това лято може да се присъедини към Манчестър Юнайтед или Тотнъм. Той направи сериозно впечатление по време на Световното с екипа на Холандия и няма как да не го искат големите отбори.

В Англия се тиражира информация, че Юнайтед са набелязали и 16-годишния тумбак Ого Оби от Уотфорд. В момента го пробват на тренировки и казват, че има хляб у него.

Кефи ли те?

Алчният за пари Любо Пенев и други неща, които ни вдигат кръвното

Секси плодове с бельо