in ,

Алчният за пари Любо Пенев и други неща, които ни вдигат кръвното

Ето, че отново ти събираме в един текст най-важното от месец юли. Няма как да пропуснеш събитие с нашата рубрика – Гуд и бед шит, най-якото и най-тъпото от месец юли. Да, верно е, че е бил преди неколко дни, но ти обещаваме, че ще намериш нещо готино тук.

Гуд шит

“Кралете на Келонг”

През миналия месец, брато, ти представихме поредица от книгата “Кралете на Келонг”.

За какво ставаше въпрос?

Автобиография на най-големия уреждач на мачове в света Уилсън Радж Перумал, който разказва и за българската следа в черното тото. Има такава. Ние като фекалии по тръба – навсякъде. Текстовете, публикувани и от нас, са интересно четиво, особено ако си президент на Българския футболен съюз.

Оставката на правителството

Дочакахме я! Денят, в който Орешарски сдаде официално властта, трябва да бъде обявен за национален празник, а трибагрениците следва да бъдат високо вдигнати. Всяка година на същата дата ще си правим курбан с агне и пинята с главата на чичо Пламен, пълна с еднолевки, символизиращи едната година импотентност, в която той и неговите апаратчици ни тровеха. Да, ще дойдат други, дето са същите, ама поне настъпи краят на нещо гадно.

“Напсувай ни и спечели”

Над 80 души се включиха в нашата игра “Напсувай ни и спечели”. Имаше много впечатляващи неща, като например: “Четири етажна къща да имаш, у всички стаи болен да гледаш”. Смеем се и настръхваме едновременно. Поздравяваме и автора на клетвата: “Жена ти да забременее от министър Чобанов, брато”! Е, това вече е гениално.

Смелите жени на плажа

Всяка кифла може с прашки на плажа, брато. Може и да се прави на оборотна като си отвърже банския, когато лежи по корем на кърпата, а загорелите братоци като нас тайничко да се надяват момиченцето да се изправи и да зърнем зрънце. Анатема за всички тях! Да живеят смелите жени, които гордо маат винтиле по плажа! Голяма цица всеки трябва да види. Кой не иска, не е за тоя свят!

Ресторант Ромео и Жулиета

Брилянтно, но скромно ресторанче на центъра в Бургас. Уникална атмосфера, отлично обслужване, италианска музика и чудесни ястия. Ядеш и не вярваш. Освен това и цените са супер. Сега ще кажеш, че правим реклама, а? Правим много ясно. Подкупиха ни с два диска на Тициано Феро, една паста Карбонара и две пици Маргарита.

Ебаваме се, правим го безплатно, защото можем да си го позволим. Капиш?

Бед шит

Любо Пенев

Чистокръвен сребролюбец, който ни падна в очите като ютия в Черно море. Любо стана треньор на Ботев (Пловдив) преди фалита на КТБ и подписа договор с астрономическа за българските стандарти заплата. В мига, в който стана ясно, че пари в Ботев няма да се сипят с цинкови кофи, Чичовото си събра багажа и си тръгна, защото не пожела заплатата да му бъде намалена на 30 хиляди лева!!! Във футбола, брато, не всичко е пари, а Любо доказа, че няма топки. Ще ни извинява, но сме безкрайно разочаровани.

Мис Национален отбор

Най-голямото малоумие, което е излъчвано в ефир. Веднъж попаднахме на предаването, в което близо 30 момичета се състезаваха за първото място, даващо титлата “Талисман на националния отбор по футбол на България”. Веднъж го гледахме и от тогава не сме същите умствено. Една девойка я дисквалифицираха, че отишла на запой, друга заяви, че нашитe национали заминават за Световното, а друга я отнесе с шедьовъра, че ще станем първи, като на финала ще играем с Манчестър Юнайтед. Така стигаме до извода, че момичетата търсят доказване и в най-безумните конкурси по простата причина, че в България е хубаво да си първи, без значение в какво. Мъка, мъка…

Слънчев бряг

Ако искаш да идеш в Лас Вегас, иди до Слънчака и се разходи по главната улица. Същото е, само дето е малко dirty, дето казват старите хора. Най-голямата утайка на Европа крачи, храчи, друса се и се чекне на морския ни курорт. Там можеш да видиш и негър, който кани минувачи да хапнат в български ресторант, момичета с рапърски шапки, друсащи кючеци в джипове и надрусани руснаци, които уринират върху обувките си. Голите до кръста циганета са единственото нормално изглеждащо нещо в Слънчев бряг.

Клипът на Боби Ваклинов

Хората са го казали – от всяко дърво Криско не става. Не точно, но горе-долу е така. Боби е добър журналист, кефим му се, но това с рапирането няма как да го приемем. Нито го може, нито е близко до моженето. Дебютният му клип пък е под всякаква критика, а римите са по-слаби от на Гошо от Почивка и Дражето.

Цитираме:

Стихове пиша, тъй както умея,
не се учудвай, ако ме видиш и в тролея.
На ръба живея, но гледам да не падам,
отивам към рая, защото идвам от ада.

Нищо чудно, че клипът му е гледан 842 пъти в Ю Тюб. Деам, а? Отделно не знаем какъв Господар на ефира е Боби, при положение, че кара без колан. Аре малко по-сериозно.

Депутатите

Неадекватни до безобразие. Слагаме ги в “Бед шит”, щото са под всякаква критика. Не могат да се съберат от плажовете да гласуват актуализация на бюджета. Не могат да се разберат кой с кого е и кой на кого ще лапа, или само ще го целува.

Кефи ли те?

Ти такъв пропуск не си виждал и в “А” група (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед дава Кагава за Арда Туран?