in ,

А па тоо не е спирал да яде пица всеки ден в последните 25 години

С такова заглавие няма как да не сме те възмутили, брато, но това е целта. Пробваме богатството на българския език.

Запознай се с нашия нов любимец – Дан Йенсен, който в продължение на 25 години абсолютно всеки ден яде пица. Ще се учудиш, но той няма фигура на сумист, нито фигурата на Ути Бъчваров, нито фигурата на Митьо Пищова.

Не, не, не ти препоръчваме да правиш същото, защото може и да хвърлиш топа в адски мъки, просто за пореден път ти показваме какви пичове живеят по света.

“Това е история за моята мания към пиците. Супер много харесвам пица, не знам обаче от къде идва това. Не ям само пица, но тя винаги е била част от ежедневното ми меню”, казва Дан. Той не се кефи на зеленчуци в пицата и директно си казва, че шибаните гъби върху пицата развалят всичко. Най-много обича пица със сирене и яко сосове. Пълен гад. Ние пък се кефим на пица с много месо.

Сега тъжно-тъпата част. Дан има диабет. “Ебал съм му майката, шси ям квот си искам”, перифразираме думите му, за да ги разбереш баш както требва, брато. Признава, че не спазва специалните диети, а философията му е, че всички ще умрем по някакъв начин един ден.

Манията на пича по пиците (аре пробвай да го кажеш тва бързо и на глас) накарала годеницата му да го заведе на психиатър. Нищо не се променило. Дан не вижда причина да спира да яде пица, защото това го прави щастлив.

Кефи ли те?

Съдията провалил черното тото на мача ЮАР – България (Последна част)

Уикендът е тук! Имаме идеи как да го пропилееш