in ,

Да се изкъпеш с бира

О, бира, брато. Дай ни бира, брато.

Тя може да се пие за абсолютно всичко. Бирата може да излекува разбитото ти сърце, може да излекува и липсата на любов, карайки те да се влюбиш в некоя мърша, лекува още лошия холестерол, а може и да премахне плочките ти, образувайки на тяхно място бирен корем. Абе все хубави неща…

С бира се правят и мръвки, ние погрешка сме я слагали и вместо течност за чистачки – получава се, чисти курешките от джама. Чували сме, че бирата подобрява здравината и блясъка на косата, а биреният дъх е в състояние да изгони всяка грозница, която ти се е натрапила в дискотеката. Бирата действа добре на бъбреците, на нервната ти приятелка, на досадното ти куче, което не спира да лае, подобрява зрението, кръвообръщението. Какво още?

Можеш да си направиш вана с бира или просто да се изкъпеш с нея.

В чудесната държава Чехия има спа центрове с бира. Там можеш да свалиш цялата кръжа от тялото си с бира, която отделно може и да премахне гъбичките от краката ти. Ебати доброто.

В Чехия бирата е на голяма почит. Един чех, може и Петр Чех да е, пие по 160 литра всяка година.

Спа центровете с бира са простичко направени. Към горещата вода е прибавена бира, а накрая ти дават и сапун под душовете, ако те притеснява хмелът. Можеш да си поръчаш и разни миризливи соли, за да не миришеш на алкохолик в края на упражнението.

Защо да го правиш? Спа процедурите с бира изкарват токсините от тялото ти. Горещата вода отваря порите на кожата ти, а боклуците излизат, кожата ти става по-чиста, а ти ставаш по-здрав. Както казахме, косата ти също ще заздравее.

Чехите казват, че това е най-якият начин за релакс, защото освен всичко останало, от бирата ти се доспива. Затова в спа центровете там имат легла. Ако един ден идем на спа, със сигурност ще е в Чехия.

Кефи ли те?

“Топката стигна до Жо, но Жо не стигна до топката” и други лафчета от БНТ

Съдията провалил черното тото на мача ЮАР – България (Последна част)