in ,

Човешки череп от шоколад

1

Ще използваме една много интересна дума, брато – шоколатиер. И ние с тебе сме шоколатиери един вид, ама ценители на вкуса на шоколада. Имаме приятели, дето изяждат по 3 наведнъж и после по два дена ги нема. 

Та един майстор шоколатиер прави човешки черепи от шоколад. Размерите им са реални и сме сигурни, че са много вкусни, защото са от най-якия белгийски шоколад. Няма място за компромис с качеството.

2

Тук е време да ти издадем и една тайна. Трябва да внимаваш какви шоколади ядеш. Шоколадите с растителна мазнина сериозно ти ебават майката. Растителната мазнина е вредна, мреш бръже от нея. Как да познаеш, че в шоколада има животинска мазнина или некви други не чак толкова вредни химикали?! При допир истинският шоколад се топи. Причината е, че шибаната растителна мазнина има по-висок градус на топене. Представи си какво му е на тялото ти, когато мааш некачествени шоколади! Даже да ти кипне сланината от тичане, пак не можеш да изгориш тази смрад. Тя остава в теб и здръства кръвоносните ти съдове и полека нещата си отиват към къпане и копане.

3

Но да се върнем на черепите.

Купуват ги разни тузари, които организират партита и специални събития. С черепите впечатляват мацките и после заедно ги изяждат. Доста интересно ще ни е да видим как някаква наточена мадама гризе скула или просто си отчупва парче чело.

Производителят казва, че шоколадовият череп може да държи до 6 месеца преди да стане негоден за ядене. Предлагат се разновидности с млечен шоколад, черен шоколад, чили шоколад, карамелен шоколад. Пращат се и по пощата, спокойно можеш да си поръчаш и да вкараш в потрес българските митнически служители.

Кефи ли те?

Лошо! Хитлер разбра за банките!

Игита прави “удара на скорпиона”, след като излиза от затвора