in

Българките се възбуждат от Робин ван Перси

daydreaming-girl
Странни същества са жените, брато. Забраняват ти да гледаш футбол, да говориш за него и дори да го сънуваш, но в същото време не пропускат да коментират последната клюка около Марио Балотели, Дейвид Бекъм и Орлин Старокин.
Те дори са наясно, че последният вече играе в Иртиш, първият бе пълна скръб на Мондиала, а англичанинът …все още е готин.
Проучване  на българския клон на една от най-големите световни изследователски агенции “GfK” сред българските интернет потребители показва, че нашите жени си падат по…Робин ван Перси.
Отговорът много ни изненада, но решихме да се съгласим. То остава и да бяха казали Уейн Рууни или Франк Рибери и съвсем щяхме да се отчаяме.

Летящият холандец е предпочитан от 12 % от анкетираните, а Оливие Жиру от Франция е с 11,8 процента. Най-изненадващо на третата позиция е Емил Спахич (Босна и Херцеговина) с 11,5 процента, който самите ние не знаем как изглежда.
В анкетата сред 3100 души, от които 1553 са мъже, 34 процента заявяват, че гледат и ще гледат всички мачове от шампионата. 46 процента ще наблюдават само определени срещи от Мондиал 2014, а 13 процента планират да проследят само финалите.

Кефи ли те?

“Бизон Трек Шоу” или просто гонки по руски (ВИДЕО)

Брутални симулации във футбола. Роналдо е тук (ГИФЧЕТА)