in ,

“Бизон Трек Шоу” или просто гонки по руски (ВИДЕО)

Кое е това шоу, което събира 35 000 зрители? Със сигурност не е мач от “А” група, брато. Нито концерт на Криско. Става въпрос за руското Бизон Трек Шоу или офроуд с трактори. Жестоко, нали?

Шоуто се провежда всяка година в Русия и става въпрос за 10 км пробег по трасе от Ростов до Таганрог. Разбира се, то е трудно за преминаване и всеки участник трябва да има добри шофьорски умения, за да го спечели. Препятствия от автомобили, гмуркане в ями с вода и кал, остри завой, скокове и т.н. Това са само част от препятствията, които превръщат на пръв поглед селското състезание в истинско зрелище. Най-якото е, че през цялото време трябва да се кара с пълна газ. Формула 1 за тракторите един вид.

История

За първи път шоуто се провежда в района на Ростов през 2002 г. до сега, като всеки път идват повече и повече зрители. Геният, който е решил да спретне това екстремно състезание за трактористи се казва Сергей Суховенко и е генерален директор на компания “Бизон”. Миналата година участваха над 200 ентусиасти.

Участниците

Състезанието вече е толкова елитно, че всяка ферма праща по един свой тракторист, който да се бори с конкуренцията за прималивата награда.

Наградата

Чисто нова селскостопанска техника “Тигър”, “Сребърна стрела”, “Лидер” или “Бизон”. Това за един тракторист е като нов модел “Бентли” за всеки тарикат у нас с ланец и маркови джапанки.

Още ли се срамуваш от ЮМЗ-ето на дедо ти, брато? Качвай го и газ към Русия. Срамът у нас се превръща в гордост някъде другаде. Запомни го!


Кефи ли те?

Благодарим ти, Гришо! Ти ни караш да се усмихваме!

Българките се възбуждат от Робин ван Перси