Антонио Бандерас идва в България, ще снима филм

Испанският актьор Антонио Бандерас заяви, че ще снима новия си филм „Automata“ в България.

Помниш този почти винаги потен човек с дълга коса от „Десперадо“ и „Зоро“. Знаеш го и от парфюмите му, заради които успя да имаш две гаджета в кратък срок в ученическите си години.

„Automata“ е научна фантастика. Сега разбираш защо ще бъде заснет у нас. Мъгла. Смог. Пръдня. Блоковете на Люлин. Леля Цецка отива със скъсан чорапогащник до бакалията да вземе хляб. Връща се и го изяжда по пътя. Преглъщайки топлото тесто без да го дъвче. Апокалипсис от първо лице. Становище на науката за глада и кадри от Бърза помощ. Откачена работа. Космите ни по гърба се наежват като Ежко Бежко.

Добре де, лентата разказва за колапса на Земята и как един изкуствен интелект достига нивото на човешкия разум. Във филма Бандерас ще открие, че нещо застрашава бъдещето на човечеството и ще се опита да го предотврати, превеждат БГНЕС от испанските медии. Според нас това ще е някой български политик, който вместо да лобира за сенчестия бизнес на дебеловрат мутряк и да яде спокойно соеви кюфтета в стола на парламента, е взел под прицел Луната и иска да я смали, откраде и да я изпапка за десерт. После да се пенсионира по болест и да има хиляди левове, които по цял ден не да харчи, а да брои.

Снимката е от този сайт.