in ,

Да пиеш вода със събуждането

IMG_Hand-CupWater_PPT

В Япония е много разпространено да пиеш вода веднага, след като се събудиш, брато. Учените казват, че това има значение, колкото и да не ти се вярва.

Повтаряме – вода с отварянето на очите, а не цигара и кафе, ракия или водка с компот от круши също не дават.

Японските доктори са напълно категорични, че пиенето на вода сутрин лекува на 100% редица болести и проблеми със здравето – главоболие, болки в тялото, проблеми със сърдечно-съдовата система, артрит, сърцебиене, епилепсия, затлъстяване, бронхит, астма, менингит, гадене, гастрит, диария, хемороиди, диабет, запек, всички очни заболявания, рак, менструални нарушения при жените, проблеми с ушите, носа или гърлото. Безпаричие…

Добре, без последното.

Ето и как да процедираш:

1. Когато станеш сутрин, още преди да си измиеш зъбите, изпий 4 чаши вода по 160 мл. Така го дават, брато. Ние повече от 2 чаши трудно можем да изпием, но ти стискаме палци да си по-добър от нас в това.

2. Измий си зъбите и не яж и не пий нищо в продължение на 45 минути. Ръчкай си в интернет или ръчквай това, което спи до теб. Само не яж и не пий за това време.

3. След 45 минути можеш да пиеш и ядеш каквото си поискаш. Силно се надяваме обаче, че няма да заложиш на вратна пържола с гъбен сос за закуска с две банички и боза за десерт.

4. 15 минути след закуска, обяд или вечеря не яж и не пий нищо друго. “Ама той черпеше” е супер слаб аргумент.

5. Ако не можеш да започнеш с 4 чаши с по 160 мл вода, започни с 1-2 и с течение на времето увеличавай.

6. Ако спазваш това просто правило с пиенето на вода сутрин моментално след ставане, ще се радваш на перфектно здраве. Пишат го колегите от BBC, значи не е шега работа.

Водата те пали за живот

Тук ти даваме и списък с разни лоши работи, които можеш да излекуваш, контролираш или редуцираш, ако пиеш вода сутрин на гладно със ставането от леглото: 

1. Високо кръвно налягане (за 30 дни)
2. Гастрит (за 10 дни)
3. Запек (за 10 дни)
4. Рак (за 180 дни)
5. Диабет (за 30 дни)
6. Туберкулоза (за 90 дни)
7. Кажи на дедо си, ако ще лекува артрита по този начин, трябва да го прави 3 дни в първата седмица и от втората – ежедневно.

shutterstock_38593288-640x426

Лекуването с вода няма странични ефекти, брато. Няма да повръщаш като Лео Меси, а и да не си болен от нищо, ще е супер полезно и тонизиращо за организма ти. Трябва да си го изградиш като навик. Ставаш и бумкаш 2-3 чаши вода. Прави това, движи се и винаги ще си на моторетка.

Ако пиеш студена вода след хранене, да знаеш, че тя втвърдява мазночите, които си поел с храната. И ти мааш дюнери, не се прави налуд. Със студената вода след ядене храносмилането става по-трудно и се забавя. Организмът не е способен да изхвърли втвърдените мазни остатъци на 100%. Те се смесват с разни киселини и се образуват коремища, крачища, гъзища, изобщо дебели неща, които трудни се чистят с фитнес. Може да си докараш и рак така. Това твърдят лекарите, не ние. И препоръчват топла супа след хранене или просто хладка вода.

Ти си избираш какво да правиш, но бъди добър приятел и сподели този материал с твоите хора. Тази информация може да спаси нечий живот.

Кефи ли те?

Да поиграеш в парка със Суарес

Да се събудиш с махмурлук на 5000 метра над земята