in ,

Да поиграеш в парка със Суарес

Luis-Suarez-of-Liverpool-celebrates-2946544

Луис Суарес е голям футболист, но и също толкова голям човек, брато. Уругвайският национал се замеси в няколко скандала, но сега името му бе замесено в благородно дело. Звездата на Ливърпул бе похвален от фенове на “мърсисайдци”, които са били впечатлени от чисто човешките му качества, а не от играта му с топка.

Привърженик на тима разкри за случка от миналата пролет, когато случайно се е срещнал със Суарес. Тогава запалянкото е бил на разходка с чичо си и 7-годишния си братовчед, който страда от синдром на Даун. Семейството играло с топка, когато към тях се присъединил уругваецът. Нападателят се включил, защото видял, че момчетата играят с топка на Ливърпул.

luis-suarez-elite-daily1-800x400

“Той притича и взе топката от братовчед ми. Чичо ми не осъзна веднага, че това беше Суарес. Луис говореше с братовчед ми и дори му позволи да промуши топката между краката му. Точно така – седемгодишният ми братовчед промуши топката между краката на Суарес”, разкри Бенджи Бийн.

“Беше забавно, защото чичо ми бе потресен, когато разбра, че това е Суарес и веднага поиска снимка. Страхотно е, защото братовчед ми ще има спомен с един от великите играчи на Ливърпул”, каза още фенът на мърсисайдци.

suarez-park

Кефи ли те?

Рони О`Съливан и Джон Хигинс ще вкарват топки в София

Да пиеш вода със събуждането