in

Да се изходиш не е проблем

Съвременният ни начин на живот често е причина за някои страдания като запек и лениви черва.

Стресът и натовареното ни ежедневие често са причина за тях. Заради това хората прибягват до клизми и различни слабителни средства, пишат колегите ни от сайта ohboli.com. Ние не препоръчваме такива неща. По-добре бира с мляко или студена резлива боза. Какво по естествено от това да изкараш бидона храна, който си погълнал вчера?

Представяме ти няколко естествени средства, които регулират работата на червата и стомаха.

Топлата вода

Тя е най-невинното очистително средство. Сутрин на гладен стомах изпиваш до 2 чаши топла вода. Ефектът идва почти моментално, ако не си ял и пил цимент, който да се стегне в теб. Ако стигнеш до там, пий много вода с цимента. Ако рупаш асфалт, прокарвай с компот.

Праз лук

Няколко глави праз лук се варят в 300 г мляко, изцежда се млякото и се дава да се изпие наведнъж. По-добре да си близо в тоалетната, казваме ние от brato.bg. Вместо праз лук може да се употреби запарка от цветовете на трънки – 30 г цветове се запарват с 500 г вряла вода и киснат 20-30 минути. Пие се по 1 винена чаша сутрин и вечер преди ядене или гроздов сок (на празен стомах, а не да си се намаал с кебапчета).

Сладък бадем

Бозата е сред най-ефикасните разхлабителни. Пиеш я студена и на гладно 2 дни, след като е изтекъл срокът й на годност. За този експеримент ти трябва лекарско наблюдение.

Ядки от сладък бадем се скълцват много на дребно, докато станат като мляко. Размиват се с малко вода. От тази смес се изпива чаена чаша. Това е подходящо за деца, стегни се малко!

Майчин лист

Майчиният лист се попарва като чай. Дава се подсладен с мед и то най-добре сутрин на празен стомах, защото започва да действа след 4-6 часа. Не е добре да рискуваш да се возиш в градския транспорт, сигурни сме.

Ние от brato.bg оставаме обаче привърженици на по-хард техниките и методите. Ако си със запек, дай на някой да те бие в корема, докато не припаднеш. Лошото е, че при този вид манипулация, ще трябва да переш гащите.

Привърженици сме и на мента с мляко. Сутрин на гладен стомах. Не прекалявай, за да не омотаеш краката. Омотаеш ли ги, пак ще переш гащи.

Киви и кока-кола също е резливо. Това се яде и пие само в кенефа. За сигурност.

Кефи ли те?

Мечтаната професия – казус решен

Айнщайн имал особен мозък